GÖKDUMAN AİLESİNİN YASLI GÜNÜ…

GÖKDUMAN AİLESİNİN YASLI GÜNÜ…

Esenler Bülent Doğanlar sağlık ocağı eski müdürü Metin Gökduman’ın çok değerli annesi Ayşe Gökduman, Hakka yürüdü. Esenlerin saygı ve sevilen tanınmış kişilerinden Metin Gökduman ve Ailesi anne acısı ile sarsıldı.

Bağcılar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Metin Gökduman annesinin vefat haberi ile sarsıldı. Esenler Bülent Doğanlar sağlık ocağı eski müdürü Metin Gökduman’ı acılı gününde sevenleri yalnız bırakmadı. 79 yaşında, dün gece ebediyete intikal eden merhume Anne Ayşe Gökduman’ın bugün Esenler Merkez Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Eyüp Sultan aile kabristanlığında ebedî istirahatgâhına uğurlandı.   

Merhume Anne Ayşe Gökduman’ın kılınan cenaze namazına, Esenler İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara, AKP Esenler Belediye Meclis üyesi Aziz Damar, Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci katılar taziyede bulundular. Ayriyeten,  eski MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Çakır, Esenler eski yardımlaşma dernek Başkanı Necdet Karagül, Esenler esnafları, sağlıkçılar ve çok sayıda vatandaş katılarak yaslı aileye başsağlığı dilediler. 

Bizde merhume annemiz Ayşe Gökduman’a, Allah’tan rahmet,  Bağcılar Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Metin Gökduman ve Ailesine başsağlığı dileriz. 



Anahtar Kelimeler: GÖKDUMAN AİLESİNİN YASLI
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli