GLADİO ÜTEBAY CHP’Lİ GENÇLERİ ZEHİRLİYOR

GLADİO ÜTEBAY CHP’Lİ GENÇLERİ ZEHİRLİYOR

Esenler siyasetinde adı sık sık iştirakler üzerinden, özellikle eşi hanımefendiye İBB iştiraklerinden rant sağlamak olan, Taciz gibi yüz kızartıcı suçlara bulaşanları kollayan Bülent ütebay, bu sefer değişimcilere bayrak açtı.

Esenler Belediye Başkanını Göksu’nun “zavallı” dediği Ütebay, ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde CHP’yi arpalık gördüğü gibi o dönemlerde yalakalık yaptığı İmamoğlu’na ve değişimcilere karşı başkaldırdı. İl yöneticileri tarafından üstü çizilen Bülent Ütebay, partinin hiçbir yerinde kendine yer bulamayınca,  Esenler Cumhuriyet Halk partisi içerisinde kendini yeniden var etmek için, gençlik kolu seçimlerinde yeni oyunlar yeni entrikalar peşinde koşuyor. 

Pazar günü (Yarın) gerçekleşecek gençlik kongresinde, önceki gençlik kolu başkanı gibi kendisine kapı kulluğu yapacak, yazıhanesini temizleyecek, aracının kapısını açacak yanı partiye çalışacak değil kendilerine kulluk yapacak bir genci bu cemaat imamı bir güzel kafalamış. Ütebay, Bu genç ve CHP’li gençler üzerinden siyasi geleceğine zemin hazırlayarak elini güçlendirmek istiyor. 

CHP Esenler ilçesinde iki adayın yarışacağı gençlik kongresinde, Ütebay yine o kirli dili ile aşağılayıcı sözleri ile siyasi arenada boy göstermeye başladı. Tepkilerden ve utancından dolayı da kendini ve ekibini genç bir adayın arkasına gizleyerek yandaşı olanlarla genel başkan Özgür Özel'e ve değişimcilere karşı ayak oyununa Esenler gençliği üzerinden başladı. Bakalım bu oyun tutacak mı? 

Aman gençler, bu ABD yanlısı, emperyalist kafalı birisine veya birilerine kanmayın, gelecek sizin elinizde. Partinize sahip çıkın. Kanmayın, Gençler kanmayın… Bu kişi boğazına kadar kirliliklere batmış.  

Varlığı ile Esenler'de CHP'ye zarar veren, CHP’yi değil, siz gençlerin geleceğini hiç değil ama şahsı çıkarlarını her şeyden önceleyen, siyaseti ticari bir kurum gören, İBB’yi akrabalarına iş kapısı yapan, CHP’yi babasının çiftliği gören, İmamoğlu’na en büyük ihaneti yapan bu insanı yakanızdan silkeleyin atın. 

Bir sözüm de bu tuzağa düşüp, ittifak yapanlara... (Bir PM üyesinin de aralarında olduğu söylenen)

Bu suça ortak olmayın yol yakınken dönün. 

Yoksa bu leke size de yapışacak!



  • Perşembe 33.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Cuma 36 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 24.7 ° Güneşli