Tarih: 23.06.2023 16:08

GERÇEKLERİ HAYKIRMAK PARTİ SUÇU DEĞİLDİR!

Facebook Twitter Linked-in

Bugünün gündemi kimse onu yazacağım, yarınlara doğru nasıl bakılmasını anlatabildiğim kadar anlatmaya gayret edeceğim. Gündem CHP. 

Tanju Özcan kendisi adına değil Atatürk ilkeleri adına, halk adına bayrak açtı, gemileri yaktı. Özcan “CHP'deki bugünkü yönetim anlayışının tümden değişmesini talep ediyoruz ve bunun gerekli olduğunu ifade ediyoruz. Kimseye saygısızlık etmiyoruz, ancak CHP'deki liderlik anlayışı halkta karşılığını bulamıyor, halkla buluşamıyor. Seçim üzerine seçim kaybediyor”  gibi ifadeler kulandı eeee yalan mı? Görünen köy kılavuz istemez.

“Gerçekleri haykırmak parti suçu değildir”

CHP Parti içi demokrasiyi kurmak zorundadır. Ama bu kadrolarla, bu başıbozuk delege ağaları ile bu işler asla olmaz. Demokrasinin kurallarından  kaçmak isteyenler sosyal demokrasiye ve sosyal demokratlara en büyük kötülüğü yapıyorlar. CHP’ liler İktidar olmak istiyorsa önce parti içinde demokrasi, ondan sonra Türkiye'de demokrasi demelidirler ve bu onurlu eylemi partilerinde hayata geçirmeliler. Ama bu mezhep ve Tarikat Şeyh’ leri, Şıh' ları ve akrabalık bağı kuranlarla olmaz…Böyle devam ederseniz yeriniz siyasi mezarlık olur!

Az olsun ama bizim olsun kuralı ikinci temel kural olduğu ortadayken kim size neden oy versin. Hal böyle olunca CHP gibi eksen kayması yaşanan partilerde örgütün ve ülkenin kaderi Ankara'da 2 kişinin dudağının arasında olmuş oluyor. Bu anlayışa ve yönteme haklı olarak, karşı olursanız o iki kişinin dudağının arasında çıkan en anlamlı söz parti disiplini ve ihraç oluyor ve buna hak- hukuk- adalet diyorlar.

Bizim çağrımız… gerçekleri haykırmak parti suçu değildir. Yanlışlara karşı birlik içinde olun ve CHP' liler olarak gerçekleri haykırın, hepiniz taşın altına elinizi koyun ki Kongreleriniz anlamlı olsun…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —