GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI AHALİYİ DİNLEDİ

GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI AHALİYİ DİNLEDİ

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve beraberindeki partililerle  İST 2. Bölge M. Vekili adayı İsa Mesih Şahin Esenler’de Çarşı pazar gezdiler, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlediler ve istikrar için bize oy verin dediler…

Esnaf ziyaretlerine büyük önem verdiğini ifade eden Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan; “Halkımızın, esnafımızın görüşlerini önemsiyoruz. Esenlerimizi ve ülkemizi hep birlikte el ele verip daha güzel yarınlara taşıyacağız. #SanaSöz, esnafın yüzünün güldüğü bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Esenler semt pazarı esnafını tek tek ziyaret eden ve alışveriş yapamayan, fileleri boş evlerine dönen çaresiz  Esenler’li vatandaşları dinleyen İST 2. Bölge M. Vekili adayı İsa Mesih Şahin, üzüldüğünü ama bu çaresizliğe son vereceklerini söyledi.  Mesih Şahin, esnafa ve vatandaşlara Gelecek Partisi Genel Başkanı Prf.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ileterek esnafın ve vatandaşların umutsuzluklarını umuda döndüreceklerinin sözünü verdi. Esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden İsa Mesih Şahin, “Çarşı pazar gezmeye, istikrar için destek istemeye devam ediyoruz. Yeni balangıçlar gelecek güzel günler için yeni bir yol izlenmesi için bu ucube iktidar halkın iradesine yenilecek ve bu halk düşmanları göreceksiniz 15 Mayısta demokratik yollarla gidecekler” dedi.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli