GELECEK PARTİSİ ESENLER İLÇE TEŞKİLATI İFTARDA 6’LI MASAYI MİSAFİR ETTİ

GELECEK PARTİSİ ESENLER İLÇE TEŞKİLATI İFTARDA 6’LI MASAYI MİSAFİR ETTİ

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Tarafından düzenlenen iftar yemeğinde İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, İYİ Parti standına yapılan saldırıyı kınandı ve bu ülkeye barışın, huzurun, adaletin ve kardeşliğin gelmesini istiyoruz ded

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Tarafından düzenlenen İftar programına Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili  adaylarından İsa Mesih Şahin, İYİ Parti vekil adaylarından Eriş Cesur, Gelecek Partisi Yönetim Kurul Üyesi Cuma İçten katılım sağladılar. Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı Tarafından düzenlenen iftar yemeğine 6’li masanın tamamı katılarak AKP iktidarına karşı birlik mesajı verdiler. 

GELECEK PARTİSİ ESENLER İLÇE TEŞKİLATINDAN KARDEŞLİK SOFRASI

Diğer taraftan, İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara ve ilçe teşkilatı inş Mühendisler odası Esenler temsilcisi İnş. Müh Mustafa Usta STK temsilcilerinden Rizeliler Derneği Başkanı Süleyman Kahveci, ESDEF eski yöneticilerinden Trakya Balkan Rumeli Türkleri Derneği Başkanı Kemal Sargın, ESDEF yönetimi ve üye dernekler, Ortopedik derneği Başkanı Aziz Arkan, yerel basın ve parti teşkilatı üyeleri katıldılar. 

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kaplan şunları söyledi. “Bu sofraları çok özlemiştik, burada genel siyasetten bahsetmek istemiyorum, bu sofra Halil İbrahim Sofrasıdır. Bu sofrada gördüğünüz gibi tüm renkler mevcud, sunisi, Alevisi, sosyalisti, samimi mümini herkes var, sizlerin bu sofrada varoluşunuz bizim zenginliğimizdir, lokmalarımızın bereketidir. Göreve yaptığım gelecek partimin iftarına gelmeniz bizleri onurlandırdı. Ülkem, geleceğim ve partim adına hepinize teşekkür ederim” diye konuşmasına devam etti.

Gelecek Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adaylarından İsa Mesih Şah ise yaptığı konuşmasında yerelden genele ülke sorunlarına değinerek AKP İktidarının 15 Mayıs’ta sonunun geleceğini, vereceğiniz oylarla yeni bir Türkiye’ye hazır olun dedi.

 

DETAYLAR… VİDEO İZLE…

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli