GELECEK ESENLER ADAYI MUSTAFA KAPLAN

GELECEK ESENLER ADAYI MUSTAFA KAPLAN

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, genel başkanımıza ve parti organlarımıza görüşlerimizi bildirdik, onların tarafıma verdiği yetkiyle İBB ve İstanbul’da belli ilçelerde aday çıkaracağız” dedi

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu: Hiyerarşi Yapı gereği yukarıdan gelecek olan talimatları bekledik ve oradan da yetki aldık, artık yetki İl Başkanlığı olarak bende ben burada verecek olduğum kararları da genel başkanımla rahatlıkla paylaşıyorum. İstanbul’un belli ilçelerinde ve İBB’de adayı çıkartacağız Esenler’de Mustafa Kaplan Belediye Başkan adayımızdır. Mustafa Kaplan geçmişi olan, Esenleri iyi tanıyan, bilen ve çalışkan ilçe başkanlarımızdan birisidir.  Partimizde bugüne kadar Esenler’de tanıtmış varlığımızı ve birliğimizi burada sağlamış olan Mustafa kaptan Esenler belediye başkan adayımızdır.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu, Ben il başkan olarak bu ekibim bir parçasıyım. Dolayısıyla il başkanı olarak tarafıma verilen yetkiyle Esenler Belediye Başkan adayımız Mustafa Kaplan’dır, Esenler ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun. Bizler ve teşkilatımız aday gösterip de adayımızı sokakta ya da arazide ya da toplum içerisinde yalnız bırakmadan gece gündüz yanında olacağız. Çalışacağız, birlikte başaracağız, kazanan Esenler olacak. Biz ilçe Başkanımızı yalnız bırakmadan arkasında dindik duracağız, maddi ve manevi yanındayız. Tüm parti üyelerimizle ve teşkilatlarımızla başkanımızın sonuna kadar yanında duracağız, kendilerine destek olacağız” dedi. 

Gelecek Partisi  ilçe başkanı Mustafa Kaplan’ın, Belediye Başkan Adaylığının ilçe merkezinde İl Başkanı tarafından açıklanmasından sonra yaptığı kısa açıklamada, “Beni aday gösteren ve bu önemli makama laik gören İl Başkanımız Mehmet Kuğu’ya ve teşkilat üyelerimize teşekkür ederim. Öncelikle Esenler halkını, partimi ve bana güvenenleri mahcup etmeden ekibimle bu meşakkatli yola çıkmanın onurunu yaşıyorum. Biz çıktığımız bu yolda Esenler halkı ile el ele vereceğiz ve başaracağız, Esenlerin bu makus kaderini birlikte değiştireceğiz.   Esenler’de haksızlığa, adaletsizliğe uğrayan insanımıza güveniyorum, onlar benimle beraber olacaklar. Esenler yoksulluğun ve yokluğun en derin izlerinin yaşandığı yerlerden birisidir. Esenler aynı zamanda imar rantının en yoğun yaşandığı bir yerdir, yolsuzluğun ve rantın hesabını sormak, adaletli bir Esenleri var etmek için elimden geleni yapacağım. 

Esenler çoklu adayla yarışacak ama Esenleri en iyi bilen, analiz yapan aday ben olduğuma inanarak bu yarışı başarı ile tamamlayacağıma inanıyorum. Adaylaşan tüm adaylara demokratik ve adaletli bir yarış olmasını ve bu yarışta sahada alın derini akıtacak tüm adaylara şimdiden başarılar dilerim” dedi. 



Anahtar Kelimeler: GELECEK ESENLER ADAYI MUSTAFA KAPLAN
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli