FETTAH DİNDAR CHP BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

FETTAH DİNDAR CHP BAYRAMPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

CHP Bayrampaşa’da Fettah Dindar 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 20’de İlçe merkezinde CHP’den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayacak.

Bayrampaşa’da çok sayıda ismin CHP'den aday olmak için kulis yaptığı biliniyor. CHP’nin ve Bayrampaşa halkının sevilen saygın kişilerinden, İBB meclis üyesi Fettah Dindar, Aday adaylığına başvurdu. Siyasete her zaman heyecan kazandıran, futbolculuk döneminde beyefendiliği ile tanınan Dindar, Esenler ve Bayrampaşa halkının büyük sevgisini de kazanan birisidir. Dindar,  aynı zamanda Bayrampaşa meclisini sallaması ile biliniyor. Dindar siyasi yaşamında beyefendiliği ile bilindiği gibi Bayrampaşa siyasetine de kalite getiren önemli bir kişi olarak tanınıyor.

CHP Bayrampaşa ilçesinde Belediye Başkan adayı olabilmek için çok sayıda isim yarışıyor. Bu yarışa İBB Meclis üyesi Fettah Dindarın katılmasıyla CHP siyaseti hareketlenmiş oldu. 

Fettah Dindar’ın, yarın akşam (30 Kasım 2023 Perşembe günü) saat 20’de Bayrampaşa CHP ilçe başkanlığında yapacağı belediye Başkanlığı aday adaylığı duyulduğunda partililerin olduğu gibi Bayrampaşalıların da ilgi odağı oldu.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli