FETÖ’CÜ HAKAN ŞÜKÜR İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALAN CHP’Lİ

FETÖ’CÜ HAKAN ŞÜKÜR İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALAN CHP’Lİ

CHP milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan Fatma Yavuz, dün FETÖ’cü Hakan Şükür’le Twitter’daki diyaloğu sebebiyle gündem olmuştu.

Bu sefer de aynı uygulamadaki bir sesli yayınında Hakan Şükür’le olan diyaloğu hakkında konuşan Yavuz, küplere bindi. CHP milletvekili aday adayı Fatma Yavuz, "Allah benim belamı versin." diyerek 'beğenmeyenlerin' kendisine oy vermeyebileceğini söyleyerek meydan okudu. 

Twitter üzerinden konuşan CHP aday adayı, FETÖ sevdalısı Yavuz, şu sözleri söyledi:

“SİZ KİMSİNİZ BANA ADAYLIĞINI ÇEK DİYORSUNUZ”

Suçu sabit olmasa da kamuoyunda terörist diye meşhur olan Hakan Şükür kişisine selam, teşekkür ettiğim için Allah benim belamı versin. Ben, azılı bir suçlu gibi böyle, bu kadar şey oldum… Kötü bir şey yaptım… Ne yaptım sanki? Sanki adam öldürdüm ya. Bu nedameti getirmiyorum. Getirmiyorum, sizi de, bu insanları böyle bu kadar kolay terörist damgasıyla damgalayanları da kınıyorum. Adaylığımı geri falan çekmiyorum. Siz kimsiniz bana adaylığını çek diyorsunuz ya. Ne cüretle diyorsunuz? Beğenmiyorsan oy vermezsin arkadaşım. Demokrasiye tahammül edeceksiniz.

NE OLMUŞTU?

Diyanet bünyesinde yaklaşık 15 yıl Kur’an Kursu hocalığı yapan ve 2019 yılında “din görevlisiyle bağdaşmayan davranışlar sergilediği” gerekçesiyle ihraç edilen Fatmaz Yavuz’un, CHP’den milletvekili aday adayı olmasının ardından FETÖ’cü Hakan Şükür ile Twitter’da girdiği diyalog dikkat çekmişti.

 

 



Anahtar Kelimeler: HAKAN ŞÜKÜR
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli