EYÜPOĞLU 80 YILI DEVİRDİ AİLECEK MUTLULUĞUN RESMİNİ VERDİ

EYÜPOĞLU 80 YILI DEVİRDİ AİLECEK MUTLULUĞUN RESMİNİ VERDİ

Esenler’in saygın iş insanlarından Bayram Eyüpoğlu 80. Yaş gününü sevenleri ile birlikte kutladı. Bayram Eyüpoğlu’nun, doğum gününü çocukları, Bahri, Alparslan, Nurullah’ın hazırladığı sürpriz kutlama ile gerçekleşti.

Esenler’in en eskilerinden, siyasetin ağabeylerinden Adalet partisinin Esenler yapılanması kurucu önderlerinden, iş insanı Bayram Eyüpoğlu, 80. Yaş gününü, çocukları Bahri, Alparslan, Nurullah Eyüpoğlu’nun hazırladığı sürprizli doğum günü pastası ile kutladılar. 

Çoklarının dayısı, gençlerin amcası Bayram Eyüpoğlu, kutlamadan habersiz yazıhanesinde otururken,  çocuklarının elinde pasta ile, torunları ve yıllara dayanan dost ve arkadaşlarının alkışları ile içeri girmesine elbette şaşırdı. Şaşkınlığı bir nebze, heyecanla ve birazda espri ile karşılıklı “Ne oluyor, basıldık mı- darbe mi oldu” diyerek kutlama ekibini gülen yüzü ile karşıladı.

Kutlama ekibi Eyüpoğlu’nun yeni yaşını tebrik etti ve nice yeni yaşlar diledi, çocukları ve torunları el öperek saygılarını gösterdiler. Koca 80 yılın geride kalmasını biraz hüzün, biraz neşe ile Bayram Amcamızın yeni yaşını tebrik ettiler.

Bizde Esenlerin duayeni, yılların eskitemediği, zorlukların karşısında eğilmeden yıllara kafa tutan, 80 yılı acısıyla, tatlısıyla geride bırakan Bayram Eyüpoğlu’na nice doğum günleri, yeni ve sağlıklı ama ailecek mutlu nice yaşlar dileriz. 

 



Bahri Eyüpoğlu
12.12.2022 22:05:39
Teşeklürler hep birlikte nice senelere inşaaallah

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı