ESENLER’İN VE B. PAŞA’NIN SİYASİLERİ USTA’NIN CENAZESİNDE YAN YANA

ESENLER’İN VE B. PAŞA’NIN SİYASİLERİ USTA’NIN CENAZESİNDE YAN YANA

AK Partili, CHP’li, Gelecek- İyi’ler Saadet Partili ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, CHP’li Mustafa Usta’nın vefat eden annesi ve yengesinin cenazesinde bir araya geldi.

CHP’nin Esenler’deki önceki dönem meclis üyesi İnşaat Mühendisi ve İnşaat Mühendisleri Odası Bölge Sorumlusu Mustafa Usta’yı, en acılı gününde Siyasiler, meslektaşları olan mühendisler, inşaat müteahhitleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı. 

Mustafa Usta çok değerli ailesinden iki ferdi, annesi ve yengesini aynı gün kaybetmenin acısını yaşadı. “Acılar paylaşıldıkça azalır” anlayışıyla Mustafa Usta’yı ve Usta ailesini böyle acılı günde yalnız bırakmayan dostları, Cenaze namazının kılındığı Altıntepsi merkez camine sığmadı.  

Esenler ve Bayram Paşanın siyasileri, vefat eden CHP’nin Esenler’deki önceki dönem meclis üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Usta’nın, vefat eden 85 yaşındaki Annesi Güllü Usta’nın ve aynı gün vefat eden yengesi Zeynep Usta’nın cenazesine katıldılar. Salı günü Usta ailesinden iki cenazenin olması aileyi ve sevenlerini derinden üzdü. Esenler Belediye Başkanı bu elim olayı duyar duymaz tüm yurttaşlara e-mail yolu ile ulaşarak üzüntülerini dile getirdi. Ama CHP’nin kurşun askeri Mustafa Usta’ya CHP’nin Esenler’deki dinci ve gerici ilçe başkanının vefasızlığı, intikamcı ve nefret duygusu bu cenazede gün yüzüne çıktı. Bu aşağılık ilçe başkanının bırakın cenazeye katılmasını, bir mesaj bile atmaması başta cenazeye katılan CHP’liler olmak üzere tüm yurttaşların tepkisine neden oldu.  

KİMLER KATILDI? 
Cenazeye Esenler Belediye Başkanı Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Aydıner,  İYİ Parti GİK üyesi Ayhan Bölükbaşı, İBB CHP Meclis üyesi Fettah Dindar, İBB AKP Meclis üyesi Ömer Çetinkaya, Fatih CHP meclis üyesi Recep Önem ve CHP, AKP Esenler belediye meclis üyeleri, Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, CHP Esenler eski ilçe başkanı Cemal Kaya cenaze namazına katılarak Usta ailesine taziyete bulundular. 

Mustafa Usta’yı yalnız bırakmayan meslektaşlarından, Yıldız teknik üniversitesinden Prof. Ali Koçak, Ali Uygun, Jeoloji Mühendisi İbrahim Güner, CHP eski belediye başkan adayı Aksal Örüklü, Eski Merkez Bankası Müdür yardımcısı  ve çok sayıda mühendis meslektaşı, Esenler belediye birim amirleri, inşaat müteahhitleri, sivil toplum kuruluşları, Mali müşavirler, odaların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş kederli aileye, cenazeye katılarak taziyede bulundular. 

  • Ama CHP Esenler ilçesinden ne yazık ki kimse katılmaması dikkatlerden kaçmadığı gibi kafalarda soru işareti bıraktı.  

7-24 Esenler Haber olarak, Merhume Annemiz Güllü Usta’ya, yengemiz Zeynep Usta’ya Allah’tan rahmet değerli yoldaşım, kadim dostumuz Mustafa Usta’ya ve ailesine başsağlığı dileriz.



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli