ESENLER’İN MAŞALLAHI VAR! BİLİMLE “FİLİMLE” GÖTÜRMÜŞLER

ESENLER’İN MAŞALLAHI VAR! BİLİMLE “FİLİMLE” GÖTÜRMÜŞLER

AKP'li Esenler Belediyesi'nin iktidar ve çevresindeki isimlere ''bilim kurulu üyeliği'' veya bilimle halkı soyup soğana çevirme merkezi adı altında ''proje bazlı'' usulüne uygunluğu belli olmayan ödeme yapıldığı iddiası var!

Esenler Belediyesi bünyesinde 2012 yılında kurulan merkezi 15 Temmuz askeri alanda olan Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nin "bilim kurulu" adı altında AKP'li ve AKP'ye yakın isimler bugüne kadar semirdiler, bugünden sonra ise ne kadar semireceklerini ise bilen yok.

Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi’nin "bilim kurulu" elbette yandaşlara kıyak için kurulmuş ve bakın işin içinde kimler var. 

"EĞRİ AĞACINDOĞRU GÖLGESİ OLMAZ"

AKP milletvekili Özlem Zengin, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve İhsan Aktaş gibi şaibesi bol, şerbetli isimlerin yer aldığı bilim kurulu üyelerine görev ödeneği, huzur hakkı ve yetki tazminatı adı altında ayda 200 bin lira ödendiği iddia edildi. Esenler halkı “Şayet bu iddialar doğruysa 200 bin lira alanlara haram olsun” demekle yetindiler. 

Duvar'ın haberine göre, Esenler Belediyesi iddiayı reddetti ancak proje bazlı ödeme gerçekleştirildiğini bunun da bazen 50 bin lira bazen de 200 bin lira olduğunu belirtti.

Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Taşcı, daimi üyelere ayda 6 bin lira verildiğini söyledi. Gerçi sayın Taşcı bugüne kadar neyi doğru söylediğini, neyin doğruluğunu bilen yok. gerçi  "Eğri ağacın, doğru gölgesi olmaz"

Gelin gülelim neye mi? Hani gözlerimin içine bakın diyen muhterem hazretlerine… Tabii Nebati ’ye 

Nebati: Ben bir bilim adamıyım

Bilim kurulunda yer alan isimlerden Nureddin Nebati de ''200 bin lira'' iddialarını reddetti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Nebati, ''bilim insanı'' olduğunun altını çizerek, iddia sahiplerine ''Allah belanızı versin'' dedi.

 



Yüksel Kılıç
7.01.2024 18:10:56
Bunların işi bu.Götürmek ,ne bulursa götururler.

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli