ESENLERİN HAKİMİ TUGVA – DESTEKÇİSİ CHP’Lİ ŞAHİN

ESENLERİN HAKİMİ TUGVA – DESTEKÇİSİ CHP’Lİ ŞAHİN

Esenler dini vakıfların en yoğun olduğu ve büyüdüğü yerlerden birisidir. Bugüne kadar Esenler’de bu tip yapılanmaların büyümesine en büyük desteği ne yazık ki CHP’li bir meclis üyesi verdi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticileri arasında yer aldığı yapılanmaya Esenler’de gençler, öğrenciler ve aileler inanarak katılım sağlıyorlar. Katılımlar öyle böyle değil. TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı, Turgut Reis Mahallesindeki TÜGVA binasında harıl harıl çalışıyor, bizde uzaktan olsa bile yaptığı çalışmaları izledik.  İşin trajik tarafı ise işini Allaha bırakmış CHP’liler ise benzeri olmasa da böyle çalışmaları yapmadıkları taktirde iktidar olmaları mümkün değil. CHP Esenler ilçesi birikimli, aklı başında, cemaat ve tarikat yapılanmasına karşı kim varsa ya iftira yolu ile ya egemenlerin şahsı hesapları yolu ile onur cellatlığına maruz kalarak partiden uzaklaştırılıyor. 

Görenler ve duyanlar şaşırarak “ CHP bu kafa ile mi iktidara oynuyor. CHP Bülent Ütebay, Kemal Şahin gibi menfaat gruplarının esiri olmuş. Belli ki CHP’nin Esenler’de oya ihtiyacı olmadığı gibi, insani ilişkilere de ihtiyacı yok” diyorlar. 

TÜRGVA, Esenler’de yoğun bir şekilde AKP’nin arka bahçesi gibi çalışırken, 6’lı masanın kurucu önderlerinden CHP cumhuriyet Meydanında kurduğu stant adamsızlıktan virane. Zam- zülüm zirve yapmışken CHP’nin çiçeği burnunda, uzaktan kumandalı ilçe başkanı aynı zamanda meclis üyesi Kemal Şahin ve CHP’liler alanlara çıkacak kadroları olmadığını, kadroları olsa da yüreklerinin alanlara çıkarak tepki koymaya yetmeyeceğini herkes biliyor. Şahin’in, bırakın tepki koymasını TÜGVA’nın projelerine meclis oylamasında onay vermeye devam ederek destek olması bir başka mesele. TÜGVA Şeref Yumurtacı ile bu kadar kitleye ulaşırken CHP üç- beş kişiye neden ulaşamıyor? 

 

ŞEREF YUMURTACI’NIN ULAŞTIĞI KİTLELERE MUHALEFET ULAŞMASI GEREKİYOR

Bakın Şeref Yumurtacı nasıl çalışıyor, nasıl yığınları vakıf çatısına topluyor… Ağabey dediklerini Esenlere çağırıyor, önceden planladığı okullara sızma hareketine başlıyor. Üniversitelerde teşkilatlanıyor. Esenler’de ise Abileri ile Aksoy Kız Anadolu İHL de ve bazı okullarda toplantı düzenliyor, ardından da TUGVA binasında gençlerle bir araya geliyorlar. Muhabbet dini telkinlerle başlıyor, cumhuriyet ve laiklik karşıtlığı ile  zirve yapıyor ve büyüdükçe çoğalarak büyüyorlar. Kendilerine sorduğumuzda masumane ve rahmani kelimelerle bizleri de kandırmaya kalkışıyorlar. Kandırdıkları gençlerle dünü, bugünü ve en önemlisi yarına umut saçan ama kandırmaca ne konuşulacaksa konuşuyorlar.  Ertesi günü ise durmak yok, emek veriyor, efor sarf ediyor TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı. Yumurtacı çok zeki olduğu gibi projeli çalışarak kitleleri etkiliyor. Gençlerle elele veriyor, ağabeyi dedikleri AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk’le ve bazı AKP kurmayları ile genç nesilleri buluşturuyor, Külünk gibi AKP’nin siyasi aktörlerinin yaptığı konuşmalarla gençlik üzerinde başka bir heyecan yaşattırıyor. 

TOPLANTI YAPTIKLARI SALONLAR HINCA HINÇ DOLUP TAŞIYOR 

TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı, hiç boş gün geçmiyor, başka birgün Cumhuriyet meydanına topladığı yığınları Bursa’ya, Çanakkale’ye, Urfa’ya, Trabzon’a yanı halkın parasıyla,” helal mi haram mı bakmadan” gezilere gönderiyorlar. Toplantı yaptıkları salonları kafasını yıkadıkları şeriat özlemcisi yaptığı gençlerden kurduğu orduları ile hınca hınç dolduruyorlar. Nasıl olsa toplantı yaptıkları salonlar beleş, yemekler AKP’li belediyelerden, yol ücretleri bazı ballı ihale alan müteahhitlerden karşılandığı söyleniyor. 

TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı’nın, çalışmalarından sosyal medya üzerinden paylaşımları şöyle…"Tarih, ders almak için, o gün yaşanan olaylara bakarak bugünü daha iyi anlamak ve yarına daha iyi hazırlanmak için okumamız gereken bir alandır." Öğrencilerle ve aileleri ile Sabah Namazı buluşması yaparak Yıldız Hamidiye Camiinde namaz kıldık” 

Saltanatının büyük bir kısmını Esenler'de bulunan Otağ-ı Hümayun'da geçiren, 19. Osmanlı padişahı ve 98. İslam halifesi IV. Mehmed'i, vefatının sene-i devriyesinde kalabalık bir kitle ile andık. Gençlere, birlik ve beraberlik duygularını aşılamayı ve milli-manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen programda 6 bini aşkın öğrenci ile buluştuk.

“Türk Edebiyatı" diyemeyen ancak diğer milletlerin edebiyatlarını o milletlerin isimleriyle duyuran yayınevlerinin listesini yaptım. Sanatçı, siyasetçi, aydın ve okurlar olarak bu yayınevlerini uyguladıkları çifte standarttan vazgeçene kadar boykot etmeye davet ediyorum.

Esenler Eğitime Destek Platformu olarak ilçemizde eğitime gönül vermiş, gençlerimiz için birçok faydalı çalışmada birlikte yol yürüdüğümüz değerli hocalarımızla verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. (AKP Belediye Başkanı Göksu, AKP ilçe Başkanı ve meclis üyelerinin katılımıyla) Aldığımız kararlar hayırlara vesile olsun.

Toplantımıza katılan TÜGVA YİK üyesi, İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkanı N. Bilal Erdoğan beyefendiye ve bizlere ev sahipliği yapan İBB Ak Parti Grup Baskanvekilimiz Esenler Belediye Başkanımız Göksu’ya canı gönülden teşekkür ederim” şeklinde.

Şeref Yumurtacı İbn Haldun Üniversitesi mezunu ve Muhafazakâr Devrimci olduğunu söylüyor. TÜGVA Esenler İlçe Temsilcisi Şeref Yumurtacı’nın en büyük destekçisi ise Esenler belediye Başkanı Göksu olduğu bilinen gerçek. Esenler Belediyesinin İbn Haldun Üniversitesi ile yaptığı protokole İnşaat Mühendisi sosyalist Mustafa Ustanın ve Yüksel Kılıç’ın karşı çıkmasına karşılık, çakma sosyal demokrat “Beyin hücreleri gelişmediği gibi beyninin var olup olmadığı şüpheli” Kemal Şahin hayır oyu yerine evet oyu vererek destek oluyor. İşte CHP bu kadrolarla iktidar olursa bu cemaat ve tarikatçılardan farkı olmaz. Zaden CHP’lilerin iktidar olma diye bir düşünceleri olmadığı bu kadroları görevde tutmasıyla net bir şekilde belli. Bu kadroların düşünceleri AKP’ile hayat bulduğu için iktidar olduklarını zannediyorlar.

İşte laik Kemal ve havarileri  

Eskisi Atatürk’ün ölümüne kadeh kaldıran- diğeri İbn Haldun Üniversitesi ile yapılan protokole mecliste evet oyu veren tarikat- cemaat siyaset üçlemesi ve ticareti eklersen büyük Kemal’in besleme dörtlemesi  

 



Hakkı Hak
13.01.2023 23:41:49
Kimi övdünüz kimi gömdüz? Tügva Esenlere helal olsun valla bir Atatürkçü devrimci laik cumhuriyet insani olarak söylüyorum bunu