Esenlerin, Emektar Şoförü Olcay Terzi hakka yürüdü

Esenlerin, Emektar Şoförü Olcay Terzi hakka yürüdü

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün güler yüzü, yardımseverliği ve çalışkanlığıyla tanınan emektar şoförü Olcay Terzi (54) kısa süre önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayata veda etti.

Yıllarca görev yaptığı kurumda herkesin sevgisini kazanmış olan Olcay Terzi (54) çevresinde dostluğu, tevazusu ve insanlığıyla bilinen bir isimdi. Onun ani vefatı, Esenler eğitim camiasında derin bir hüzün yarattı.

Merhumun cenazesi, dün Atışalanı Köyiçi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Terzi’nin naaşı, Ayazağa Mezarlığı’nda dualarla ebedi istirahatgahına defnedildi.

Cenazeye, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Sert, Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir, mahalle muhtarları, mesai arkadaşları, Atışalanı esnafları, dostları ve sevenleri katıldı.

Esenler’in sevilen ismi Olcay Terzi, ardında güzel hatıralar ve dostlarının kalbinde silinmeyecek bir iz bırakarak aramızdan ayrıldı.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.

 



  • Cuma 17.7 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 19 ° / 14.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı