Yıllarca görev yaptığı kurumda herkesin sevgisini kazanmış olan Olcay Terzi (54) çevresinde dostluğu, tevazusu ve insanlığıyla bilinen bir isimdi. Onun ani vefatı, Esenler eğitim camiasında derin bir hüzün yarattı.
Merhumun cenazesi, dün Atışalanı Köyiçi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Terzi’nin naaşı, Ayazağa Mezarlığı’nda dualarla ebedi istirahatgahına defnedildi.
Cenazeye, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Feyzullah Sert, Atışalanı Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Demir, mahalle muhtarları, mesai arkadaşları, Atışalanı esnafları, dostları ve sevenleri katıldı.
Esenler’in sevilen ismi Olcay Terzi, ardında güzel hatıralar ve dostlarının kalbinde silinmeyecek bir iz bırakarak aramızdan ayrıldı.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.