ESENLERİN EMEKLİLERİ HAK ARIYOR

ESENLERİN EMEKLİLERİ HAK ARIYOR

DİSK-EMEKLİSEN enflasyondan dolayı üzerlerine binen hayatın zorluklarını yenmek için Akp iktidarına broşürlerle sesini yükseltti. AKP iktidarının Emeklileri yok saydığı, emekliyi ekmek kuyruğuna muhtaç bırakmasını protesto ettiler

DİSK-EMEKLİSEN; enflasyondan dolayı üzerlerine binen hayatın zorluklarını yenmek için,akp iktidarına broşürlerle sesini yükseltti. AKP iktidarının Emeklileri yok saydığı, emekliyi ekmek kuyruğuna muhtaç bırakmasını protesto ettiler.

haber/ Yılmaz Boyraz

Emeklilikte adalet ,emeklilikte insanca yaşam broşürleri ile esenlerin en kalabalık caddesinde tepkililerini dile getiren emekliler “ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA EMEKLİ MAAŞI OLMAZ,İKRAMİYE DE KAYIPLAR GİDERİLSİN,ADALET İSTİYORUZ ÖRGÜTLENME HAKKINA DOKUNMA “sloganları atarken etrafta bulunan vatandaşlar alkışları ile emeklilere destek oldular.

DİSK-EMEKLİSEN Esenler Şube Başkanı Abdullah Yiğit ” 24 Eylül Pazar günü saat 13.00 ‘da kartal meydanında düzenleyeceğimiz mitinge tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz. Esenler Cumhuriyet Meydanından araçlarımız saat 10.00’ da kalkacaktır bu davet bizden” dedi.



Anahtar Kelimeler: ESENLERİN EMEKLİLERİ ARIYOR
  • Salı 40.4 ° / 26.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 37.9 ° / 25.5 ° Güneşli
  • Perşembe 37.6 ° / 22.1 ° Güneşli