ESENLERİN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AKP İHANETİ

ESENLERİN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AKP İHANETİ

Esenler Kemer Mahallesinde vatandaşların gözü gibi baktığı hazine arazisine yapılan Esenler stadyumu Erokspor’a. Boş alana yapılan futbol sahası yine Erokspor’a. BUNUN ADI PEŞKEŞ...

Esenlerin en büyük donatı alanı parsel- parsel yağmalandı, yandaş Kasımpaşa futbol takımlarından Erokspor’a peşkeş çekildi. Esenlerin 12 amatör takımın başkan ve yöneticileri bu dalana sessiz. Bazılarının yüreği sızlıyor, Esenlerin gencliği Esenlere yabancılaştırılıyor. Siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, vatandaşlar bu işe sessiz kalması birilerine göre gayet normal. Kendi çocuklarının dününü, bugününü ve yarınlarını düşünmeyen, hazine arazileri peşkeş çekilirken susarsanız sizlere, “kula kul olmuş, enayi bir toplum olmuşsunuz”derler.  Esenlerin belediye başkanı ve Esenler Meclisi Esenlerin halkına ve gençliğine “Göksu ve ekibi bir karar alırsa uymak zorundasınız”  mesajını veriyor, halk bu uyarıya uyuyor.

Yaklaşık 20 dönüme yakın arazı 200 kişilik Erokspor’a peşkeş çekilirken, diğer taraftan Esenlerin 12 futbol takımı kapı dışarı etildi, 12 takımın 4 bin üzerinde spor yapan gençleri Kasımpaşalı yandaşın spor takımına mezesi yapıldı.

Esenler stadyumu yapım aşamasında Esenler Belediye meclisinde CHP’li meclis üyesi Mustafa Usta, gündeme getirdiğinde meclisin kararı “stadyum yapılacak, bittiğinde Esenler spor kulüplerine verilecek”  kararı ve sözü verilmişti. Durun sözünüzde...

Kasımpaşa’nın Erokspor’u Turnayı gözünden vurdu, boş araziye yapılan bir değil iki futbol sahasının da sahibi oldu. Ya Esenlerin binlerce çocuğu, onlar spor yapma olanağından mahrum bırakıldı. Esenler Belediye Başkanının ve meclis üyelerinin, gençlerin kötü alışkanlıklardan, madde bağımlılığından kurtulmalarının bir yolu spor olduğunu anlamaması bir başka vahim olay.  Yine bu kişiler anlamamışlar Esenler donatı alanı yoksunu olduğunu, anlamamışlar halkın malının peşkeş çekilemeyeçığını. Anlamamışlar önümüzde bir seçim olduğunu ve bu seçimi gençlerin şekillendireceğini. Anlamamışlar bu yer babalarının malı olmadığını, halkın malı olduğunu ve halkın yararına kullanılacağını.

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli