ESENLER’DEKİ CHP’NİN ŞER ODAKLARI- SARHOŞLAR

ESENLER’DEKİ CHP’NİN ŞER ODAKLARI- SARHOŞLAR

CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya ve Esenler halkı sırtından hançerleniyor. İBB’nin paraları içki masalarında su gibi harcanıyor. Bu rezilliğin içinde olanları bir bir yazmak ise yine bize düştü.

Dün Esenlere gelen İmamoğlu coşkulu bir taraftar kitlesiyle karşılandı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Yeni seçilen İlçe Başkanı Cemal Kaya, dün toplanan kalabalığın toplanmasında etkin rol oynadı. Geçmişte böyle bir kalabalık ve her kesimden insan toplayamayanlar, geçmişte siyaseti kavga ile yapanlar Kaya’ya karşı hamle yaptı. İlçe Başkanı Kaya, ilçede birlik ve beraberliği sağlayan, partisine ivme kazandırmaya başlaması, CHP’yi Atatürk çizgisine çekme girişimi ve partisini yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlama içine girmesi başına bela oldu.  

Kaya’ya karşı olanlar, ilçe başkanının çalışmalarını içine sindiremeyen, kıskanan, Esenler CHP ilçesini babalarının arpalığı görenler (ŞER ODAKLARI) Yemekli bir toplantıda, “yemek masrafları İBB kasasından karşılanmak üzere” bir araya geldiler. Kimler yoktu ki, İlçe yöneticilerinden birileri, Belediye meclis üyesi, komşu bir ilçe başkanı, taciz suçlusu sanıklar, gençlik üyeleri ve daha kimler kimler vardı. İmamoğlu’nun karşısında eğilip bükülenler, secdeye kapanan yalakalar, İmamoğlu’nun arkasından ise her türlü fırıldaklığı yapanlar bu içkili sofrada kadeh tokuşturdular hem de hesaplar İBB’nin kasasından ödenmek kaydıyla. Bu miskinler sorsanız halkcı, sorsanız AKP karşıtları, düzenin isyankarları. Bunlar düzenin aşağılık yaratıkları.

Bir sonra ki haberimizde bu kişilerin isim isim kimler olduğunu yazacağız. Çünkü bu kişiler biliyoruz ömürlerinde bir kişiye bile sofra kuramayan ve yoksul olanlardırlar. Ama meyhane kapatmışlar yahu. Biliyoruz bu kişiler yoksul ama kul hakkını yemek için helali haramı düşünmeyecek kadar ahlak yoksunu şer odakları birilerinin yalakalarıdırlar. Evine bir lokma ekmek getiremeyen, halk ekmek kuyruğunda saatlerce bekleyen milyonlarca CHP seçmeni varken bu kadehler; sizlere haram- zehir- zıkkım olsun… 

“Bir siyasi partinin üyesiyseniz yaptığın bütün günahı sevabı herkese yüklemek yerine ben ne gibi günah işledim demenizi bekliyoruz. Siz tacizcilerin, siz hırsızların, siz kul hakkı yiyenlerin hizmetinde olan şer odaklarısınız”.



Yüksel Kılıç
16.11.2023 16:42:09
Yazıklar olsun bu sorumsuzlara

Aksal Örüklü
17.11.2023 19:00:32
haber değeri yoksa hiç yazmayın ve fotoğraf paylaşmayın haber değeri varsa kimlerin olduğunu yazın ve fotoğrafı karartmayın

Anahtar Kelimeler: ESENLER’ ODAKLARI- SARHOŞLAR
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli