ESENLER’DEKİ CHP’Lİ İLÇE YÖNETİCİSİ ÇALDI, RÜŞVET OLARAK DAĞITIYOR

ESENLER’DEKİ CHP’Lİ İLÇE YÖNETİCİSİ ÇALDI, RÜŞVET OLARAK DAĞITIYOR

CHP Esenler eski ilçe başkanı Bülent Ütebay’ın yardımcısı Ramazan Aydın’ın yaptıklarına pes doğrusu. Aydın mahallesinde işe önce emek hırsızlığı ile başladı fakir fukaraya yapılan yardımları yerine ulaştırmayarak evinde sakladı.

CHP’Lİ YÖNETİCİ EMEK VE GIDA HIRSIZLIĞI YAPARKEN YAKALANDI!

İddiaya ve elimize ulaşan belgeye göre CHP Esenler’de ayıplanacak kirli işler yapılıyor, yapan ise ilçe başkan yardımcısı Ramazan Aydın. Elimize ulaşan belge her şeyi özetliyor. 

“RAMAZAN AYDIN, ÇETELEŞMİŞ EMEK VE GIDA HIRSIZIDIR”

Partililer ve mahallede delege adayları bunun adı hırsızlıktır... Yapılan bırakın sosyal demokrasiye, insanlığın, ahlakın, adamlığın hiçbir evresine yakışmayacak boyutta bir iştir. Bizleri ve ülkeyi yönetmeye adayım diyenler daha iktidar olmadan mahallelerden rüşvet vererek delege hırsızlığı ile işe başladılar, yarın birgün bunlar neler yapmaz. Bunlar yönetici değil, çeteleşmiş emek ve gıda hırsızlarıdırlar.  “Emek ve gıda hırsızlığı yaparken yakalandılar. “SAKLA SAMANI GELİR ZAMANI sözünün gereğini yapıyorlar” dediler.

“BİZ HIRSIZA OY VERECEKSEK CHP’DE NE İŞİMİZ VAR!” 

Bir başka CHP Kemer Mahallesi üyesi: CHP Esenler ilçesinin eski başkanı ve bu dönem milletvekili adayı olan Bülent Ütebay’ın prenslerinden Ramazan Aydın, başkanından yanı milletvekilinden öğrendiği emek hırsızlığını ileri boyuta taşıyarak meziyetini ortaya koyduğunu üzülerek görmekteyiz. Yoksul vatandaşlara İBB’nin verilmek üzere ilçeye gönderdiği kolileri yoksula ulaştıracağı yerde evinde stok yaptığı hırsızlık değil de nedir?. CHP’nin bu aklı evvel ilçe başkan yardımcısı evinde stok yaptığı ürünleri “zamanı geldi”  diyerek eski ilçe başkanının mahalle delege seçimlerinde listesinin kazanması için kapı kapı dolaşarak ve yanına da yazdığı bir mektubu iliştirerek bizlerden oy istemesi hırsıza oy verin demektir. Biz hırsıza oy vereceksek CHP’de ne işimiz var” diyerek tepki gösterdiler.

Milletvekili adayı Ütebay’ın hizmetinde olan, ruh hastası Ramazan Aydın Seçim zamanı dağıtmak üzere ilçeye gelen kahveleri ve lokumları uyanıklık yaparak evinde sakladı. Aydın, günü geldi, delegeye rüşvet olarak vermenin zamanı bugündür diyerek işe koyuldu. Bu gıda hırsızına bakalım CHP’nin egemenleri bir yaptırım uygulayacak mı? Bakalım bu gıda hırsızını yönetimine adam diye yazanlara hesap sorulacak mı?

Bakalım ilçe başkanı Kemal Şahin bu işin üstüne gidecek mi? Bakalım Kemal Şahin bu işin hesabını sorabilme yürekliliği gösterebilecek mi yoksa kendileri de bu suçun ortağı mı olacaklar…  

 

 İŞTE BELGELER, ÜYEYE RÜŞVET VE KANDIRMA MEKTUBU… 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli