ESENLER’DE OKULLAR AKP’NİN SİYASI PANKART ASMA YERİ

ESENLER’DE OKULLAR AKP’NİN SİYASI PANKART ASMA YERİ

Esenler’de Okulların bahçeleri AKP’lilerin reklam panosuna dönüştü. Okulların içine kadar siyaseti sokanlara velilerden sert tepki, “Okullar siyasi propaganda yeri olamaz, sorumlular hakkında soruşturma başlatılmalıdır”

Esenler’de Okulların bahçelerine, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Belediye Başkanı Göksu’nun siyasi pankartları asıldığı yetmezmiş gibi, Esenler gençliğinin geleceğini ipotek altına alan Eroksporun siyaset kokan maç daveti resimli pankartları asıldı. Bu durum ilk olmadığı gibi son olmayacak. 

Öğrencilerin sınıflarda eğitim gördüğü, bahçesinde nefes aldığı, oyunlar oynayıp kaynaştığı eğitim ve öğretim yuvasının içine siyaseti sokanlara, siyasi propaganda amaçlı pankartları asanlara, Öğrenci velileri ile öğretmenlerin tepkisi olsa da AKP’liler bildiğini yapmaya devam ediyorlar.

Esenler sahipsiz olduğu için herkes susmuş, siyasiler ise bana neci, veliler tek başlarına bırakılmış birkaç veli ve eğitimci ise tepkili.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esenler Kaymakamlığı da “konuya ilişkin bir bilgilerinin olmadığını” söylemelerine bakalım halkımız nereye kadar inanacak. Çağdaş eğitimden yana olan öğrenci velileri “Okullar siyasi propaganda yeri olamaz, sorumlular hakkında soruşturma başlatılmalıdır” isyanını bakalım kimler duyacak.

15 temmuz İTO ticaret Anadolu İmam Hatip lisesi 

 

Okul bahçesinde afiş

Okul YÖNETİCİLERİNE. İlçeden gelen istek üzerine bu duyuruyu sınıf gruplarımızda paylaşmanızı rica ediyorum.



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ OKULLAR SİYASI PANKART
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli