ESENLER’DE KATİL ABD VE SİYONİST İSRAİL KINANDI

ESENLER’DE KATİL ABD VE SİYONİST İSRAİL KINANDI

Esenler’de TUGVA ve STK’ların İsrail’i kınayan basın açıklamasında, Filistinli din adamı Takıyuddin En Nebhani tarafından kurulan Hizbut Tahrir'i terör örgütü yapılan eylemi böyle provoke etti.

Esenler’de TUGVA ve STK’ların Siyonist İsrail’in ve katil ABD’nin Filistin’de işlediği cinayetleri, insanlık suçunu ve katliamını kınayan basın açıklamasına vatandaşlar katılarak tepkilerini sloganlarla dile getirdiler.

Haber/Yılmaz Boyraz

Cuma namazı sonrası Esenler merkez camii önünde gerçekleşen basın açıklamasını TUGVA Esenler bölge temsilcisi Şeref Yumurtacı Gazze’te hayatını kaybeden şehitlere Fatiha okuyarak başladı. Yumurtacı, “Müslümanların kıblesi Siyonistler tarafından işgal edilmek isteniyor, işgale karşı dur demek ve yapılan katliama karşı burada toplandık. Kudüs barışın ve kardeşliğin sembolü olan bir yerdir” diyerek konuşmasına devam etti.   
VİDEO İZLE


TUGVA ve STK’ların İsrail’i kınayan basın açıklamasına katılmayan ve camii avlusunda toplanan İsmail ağa cemaati, Suriyeli vatan kaçkınları ve Takıyuddin En Nebhani tarafından kurulan Hizbut Tahrir'i terör örgütü mensupları, ellerinde Arapça yazılı dövizler ve bayraklarla yapılan basın açıklamasına nispet yaparcasına eylem gerçekleştirdiler. Bu grubun ayrılıkçı tutum sergilemesi vatandaşların kabulü olmadı.   

 Yaklaşık 60 yıldır Türkiye'de de faal olan ve özellikle de hilafet etkinlikleriyle gündeme gelen örgütün Türkiye'deki konumu ise kafa karışıklığı yaratmasına sessiz kalan yetkililer vatandaşlar tarafından kınandı.  Dünyada önde gelen ve demokratik yönetimleri olan ülkeler Hizbut Tahrir'i terör örgütü listesine almışken ne yazık ki Anayasa Mahkemesi Hizbut Tahrir'i terör örgütü olarak kabul etmediği biliniyor.

 

 



Muvahhid Mansur
21.10.2023 12:53:59
Öncelikle haber yapılırken adil olmanız gerekmez mi? Köklü Değişim medya sadece Esenler'de değil Türkiye'nin bir çok ilinde ve ilçelerinde kaç gün öncesinde haber yapmıştı. Milli irade platformu ise cuma akşamı haber yapıp orda bulundular. Birde terör örgütü demişsiniz hicmi Allah korkusu yok sizde. Biraz araştırın .

Ahmet erdem
21.10.2023 13:04:50
Pardon da anayasa mahkemesinin son aldığı kararlardan haberiniz yok sanırım. Onlarca parti müntesibi serbest bırakıldı. Hiçbir şekilde cebir ve şiddetin olmadığına hükmedildi. Ayrıca iddia edilenlerin delil niteliği taşımadığı ortaya konuldu.

Feyyaz HT
21.10.2023 15:45:12
Allah'tan korkun bize trör örgütü mensupları diye itham ediyorsunuz, neye dayanarak bunu söylüyorsunuz, teröre dair ne gördünüz ki bize bu şekilde bahsediyorsunuz, bir de "ne yazık ki anayasa mahkemesi terör örgütü olarak görmüyor" demişsiniz, peki sorarım size, neden anayasa bizi terör örgütü olarak görsün? Gerekçe nedir!?

Mücahit Gök
21.10.2023 15:52:11
Bu Videoyu Çeken Kişiye ve Paylaşanlar Onların İsmail Ağa Cemaat'i Olduğunu sana Kim Söyledi Neden Yalan Haber Paylaşıyorsun? Bunu acilen Düzeltin .

Yaşar ASLAN
21.10.2023 16:41:03
Baştan aşağı yalan haber hizb-ut tahrir aksa tufanı başladığı günden bu yana meydanlarda Filistin ve diğer tüm İslam beldeleri için gerekli olan çağrıları yapmaktadır. Bu yalan haberi yapanlar ve iftirayı atanlar ya kasıtlı bir şekilde yapıyorlar ya da cahil oldukları için yapıyorlar

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı