ESENLER’DE İNDİRİM İZDİHAMI: UZUN KUYRUKTA SAATLERCE BEKLEDİLER!

ESENLER’DE İNDİRİM İZDİHAMI: UZUN KUYRUKTA SAATLERCE BEKLEDİLER!

Esenler Davutpaşa Caddesinde bulunan Bir kozmetik mağazasında yapılan %75 indirim Esenler’li yurttaşların akınına uğradı. Uzun kuyrukların oluştuğu mağaza önünde isteği ürünü alanlar mutlu oldular.

Türkiye’nin dört bir yanında gıda ve giyim ürünlerinde artan fiyatlar kadar kozmetik ürünlerinin fiyatları da can sıkıyor…ucuz ürün haberi alan veya indirim yapan mağazaların haberini duyan insanımız mağazalara hücum ediyor ve oluşan uzun kuyrukta ucuz ürün almak için saatlerce bekleniyor. Bu durum ülkemizin geldiği durumu özetliyor. 

Yurdum insanı çaresiz, bıçak kemiği kırmış, ekmek aslanın midesinde. Kimisi temel ihtiyaç, kimisi bakım derdinde, kimisi zil çalıp oynuyor, verdiği bahşişlerle havasını atıyor. Ülkem bu durumda, yanı çok az insnımız zengin, büyük çoğunluk ise yoksul. … Artan fiyatlar sebebiyle indirim kovalayan yurdum insanı, ihtiyaç duydukları ürünleri alabilmek için saatlerce kuyruk beklerken zenginliğin şimarttikları ise siparişle ihtiyaçlarını karşılıyor ama benim yoksulum buna bakmıyor bir kuruşluk ucuzluk uğruna uzun ve yorucu kuyruğa bile razı! 

Esenler’de bir kozmetik mağazasında yapılan %75 indirim nedeniyle ve yoğun ilgi sebebiyle uzun kuyruklar oluştu. Vatandaşlar bir ürünü indirimli alabilmek için dakikalarca hatta saatlerce sıcağa ve yoğun strese rağmen saatlerce bekleyip durdular.

Yapılan %75 indirim vatandaşı mutlu ederken, tek şikayet ise uzun kuyruklar, uzun bekleyişler, ve bazı ürünlerin çabuk tükenmesi oldu…

 

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı