ESENLER’DE İLK KEZ! BİRLİKTE “ATANIN HUZURUNDA OLDULAR”

ESENLER’DE İLK KEZ! BİRLİKTE “ATANIN HUZURUNDA OLDULAR”

Esenler protokolü ilk kez, Bu memleketin en büyük zaferinin ve cumhuriyetin kuruluşunun 100.yılında yapılan kutlama töreninde tüm siyasilerle birlik oldu ve Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün manevi huzurunda saygıyla eğildi.

Esenler bu manzaraya hasretti, zor olmayanı ilk kez yapan ve gerçekleştiren Esenler protokolü, Belediye Başkanı siyasetçileri, muhtarları, Emniyet ve ilçe milli eğitim müdürleri “Bizler ulu önderimizin emanetinin bekçileri olarak açtığı yolda bütün gücümüzle izinden yürümeye devam edeceğiz” mesajını ve sözünü vermiş oldular. Bakalım bu söze kimler ne kadar Sadık kalacak.

BU BİRLİKTELİK ESENLER KAYMAKAMINA NASİP OLDU…

Esenler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. Yıl kutlama

 etkinliği, Atatürk anıtına, Kaymakamlık, garnizon komutanlığı ve

 belediye başkanlığının çelenk sunumu, artından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla gerçekleşti. 

Yapılan kutlamaya, Esenler kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Göksu, Garnizon Komutanı, siyasi partilerin Cumhur ve millet ittifakının ilçe başkanları, yöneticileri yanı sıra üçüncü yol siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, kurum amirleri ilk kez birlik içinde ama vatandaşların şahitliğinde bir milli meselede birleştiler, Atatürk anıtına çelenk sundular. Gerçekleşen bu birliktelik Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı’nin dönemine denk geldi. 

 

 

 

 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli