ESENLER’DE HELİX İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ MERKEZİ AÇILDI

ESENLER’DE HELİX İŞİTME CİHAZLARI SATIŞ MERKEZİ AÇILDI

Helix İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi, düzenlenen törenle Esenler Cumhuriyet meydanında hizmete girdi. İşitme Merkezinin açılışına Siyasiler, Muhtarlar, Esnaf oda başkanı, STK’lar ve vatandaşlar katıldı.

Esenler 'de Helix İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezini büyük bir cesaretle, böyle bir zamanda ve ekonominin dip yaptığı dönemde açma cesareti gösteren iki genç girişimci Burcu Kaya & Özge Kara, muhalefet siyasi partileri tarafından alkışlandı.

Haber/ Yılmaz Boyraz

Helix İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Açılışına, CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, DİSK Emekli-sen Başkanı, Cemevi başkanı, Esnaf oda Başkanı, firma sahipleri ve davetliler katıldı. 

Açılışın kurdelesini Esnaf Odası Başkanı Şükrü Şahin ve beraberinde, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, Cemevi başkanı, DİSK Emekli Sen Başkanından  oluşan kalabalık bir heyet kesti.   


Açılış öncesi iki genç girişimci Burcu Kaya & Özge Kara, “ Ülkemizde üretim yapan tek firma olan  Helix İşitme Cihazları şubesini açtık. Halkımıza ve işitme sorunu olan insanlarımıza hizmet ulaştırmak için böyle bir işe giriştik. Helix İşitme Cihazları şubesinde insanlarımıza gururla hizmet vereceğiz. İşitme cihazları hastanın işitme kaybına göre değişkenlik gösterebiliyor. İşitme kaybının derecesi ve hastanın tercihi gibi nedenlerden dolayı kulak içi ve kulak arkası olarak 2'ye ayrılıyor. Burada işitme kaybı olan bireyleri cihaza yönlendirmeye ve cihazla birlikte tedavi etmeye çalışacağız. Sorun yaşayan insanların testlerini yaparak, bilgilendirme yapacağız. Teknik servisimiz ile destek sağlayacak ve aksesuarların tedarikini geçekleştireceğiz.'' şeklinde konuştular.



 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli