ESENLER’DE CHP LİSTELERİ KİRLİ İTTİFAKA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

ESENLER’DE CHP LİSTELERİ KİRLİ İTTİFAKA PEŞKEŞ ÇEKİLDİ

CHP’de kazan kaynıyor, her şey allak bullak. İlçe Başkanı Cemal Kaya, büyük bir krizin içinde, etrafını sarmalayan geçmişin kirli ve ahlaksız yaratıklarının her sözünü kabullenmiş bir kere.

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi sıralamasına tepki koyanların ağızlarından salyalar akıyor, Cemal Kaya’ya muhalefet yapanlar pastadan pay almak için tehditler savuruyorlar. Önceki dönemlerde İlçe Başkanlığı yapan Ütebay ve Şahin, ekibiyle ortalığı toz duman ettiler. CHP Tüzüğüne göre parti suçu işlemeye devam ediyorlar. Bu ikili çıkar grubu ve yeni ilçenin egemenleri arasında ki kirli hesaplar kırgınlıklara yol açtı. Bu egemenler  ilçe başkanının kafasını karıştırdıkları yetmezmiş gibi ilçe örgütünü birbirine düşürdüler, ilçeyi karıştırdılar.

CHP Esenlerin Şahin kanadı, “Bizim ekip arkadaşlarımız sıralamaya yazılmazsa İlçe adayına ve İmamoğlu’na oy vermeyeceğiz. Bunları sandığa gömeceğiz. Sandıklara yazdırdığımız sandık görevlilerini geri çekeceğiz” diyerek tehditler savuruyorlar. Böyle diyorlar ama abi ve kardeş el ele vermiş CHP'yi arpalık görüyor ve kardeş ilk dörtte yerini almış…

Bir diğer kanat “kirli ve partiyi kirleten sağcı, yalaka kanat” Suyun altından saman yürütüyor, ilçe Başkanı Cemal Kaya’yı kafalamışlar, ilçe başkanı Kaya, amiyane tabirle “onların kucağında “ istedikleri yöne eviriyor, çeviriyorlar. Bu kanatın başı belli, 8 yıl herkesi birbirine düşüren, sapıkları koruyan o malum kişi…İşte o insan müsveddesine ve ekibine İlçe yönetimi isyan ediyor, “biz bunların uşağımayız, biz neden seçildik, bizi dinlemeyen ilçe başkanına ve il yönetimine bizden kimse saygılı olmamızı beklemesin” diyorlar.

Birde geçmişin paraşütle inip  seçilen meclisin üyesi Cafer Turna’nın veryansın edişi var. Turna bu sefer yırtık paraşüte güvenerek adaylaşdı ama listelerde yer bulamayınca ve paraşüt yere çakılınca birinci gelemedi ve bunun üzerine Turna adaylığını ilçe başkanına isyan ederek geri çekti.  Bu tavır kendisine göre “ devrimci bir tavır” olarak kendisince nitelendirilecektir. 

Ya yılların örgüt abisi, Meksika fötrle Ali Kemal’e ne demeli? Herhalde mesleğine çay satmaya devam demeli… 

Bakın parti üyeleri işlenen parti sucuna neler dediler…”Muhalif diye ortalıkta dolaşanlar, siyasi alevicilik yaparak isyan bayrağını çektiler.  Bu isyan dalgası giderek, sokağa ve sokağın derinliklerine kadar yayıldı. Yani işin gerçek tarafı CHP Esenler’de ortalık toz duman oldu. Listelere yazılan meclis üyelerinin ilk dördü herkesin hesabını yaptığı geri dörtlü, ileri üçlüyü kimse beğenmiyor, herkesi gözü kulağı ilk beşte birincilikte.  CHP Esenler bu yerel seçimlerde kimsenin öngörmediği bir rezillik yaşıyor” dediler.



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli