ESENLER’DE CHP ADAYI HASAN DALKIRAN’A SEVGİ SELİ

ESENLER’DE CHP ADAYI HASAN DALKIRAN’A SEVGİ SELİ

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, kollarını sıvadı, çizmeleri giydi, Dalkıran, bugün Esenler cumhuriyet meydanında “Vira bismillah” dedi ve vatandaşla kucaklaştı, özellikle gençlere, kadınlara sarılarak oy istedi.

CHP Esenlerin belediye başkan adayı her ne kadar basından ve kamuoyundan gizlense de, Perşembe günü aday açıklanacak denilse de ”görünen köy kılavuz istemez” aday besbelli Sinop Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Dalkıran CHP Esenlerin aday adayı değil adayıdır.

Sinop Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Dalkıran, bugün kollarını sıvadı, STK’ları ziyaret ettikten sonra cumhuriyet meydanında halkla kucaklaştı. CHP İl Başkan Yardımcısı Adnan Kaymakçı, İlçe Başkanı Cemal Kaya ve ilçe yönetimiyle birlikte meclis üyesi adayları Hasan Dalkıran’ın etrafında kümeleşerek omuz omuza bu meşakkatli yola, Dalkıran’ın Karadenizlilik inadını da ekleyerek “Vira bismillah” dediler.

 CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, cumhuriyet meydanında sevgi seli ile karşılaştı, sevgi selinin yanında emeklinin AKP’ye isyanına, kadınların mutfakta tencerelerinde dert kaynamasına, gençlerin umutsuzluğuna karşı moral veren, umut saçan konuşmasıyla alkışlandı. Dalkıran, “31 mart hesap kesme günüdür. Bu kardeşinize oy verin ki umutsuzluğunuz bitsin, ben ve il başkan yardımcımız, ilçe örgütümüzle bu seçimi muhakkak kazanacağımızı yürekten inanarak bu yola çıktık. Esenler’de bu kardeşinizle İBB’de İmamoğlu ile yeni ufuklara gelin hep beraber yelken açalım, gelin hep beraber hayallerimizi gerçekleştirelim, umutsuzluk yok, mücadele var.

Biz kazanacağız ama çalışarak, omuz omuza, el ele vererek sizlerin helal oyları ile kazanacağız. Mahalle mahalle, kapı kapı dolaşıp sıkmadık el bırakmayacağız. Sizlere bu kötü yaşamı reva görenleri yine sizlere şikayet yapacağız. Bizim ötekimiz yok, herkesi bir ağabeyi, bir kardeş, bir baba şefkatiyle kucaklayıp oy isteyeceğiz. İnşallah sizlerin destekleriyle, sizlerin gayretleriyle hep birlikte 31 Mart’ta sandıkları patlatarak gerçek belediyecilikle, halkçı belediyecilikle hem Esenleri, hem İBB’yi buluşturacağız” dedi ve vatandaşlara bir kardeş bir ağabeyi sıcaklığı ile sımsıkı sarıldı. 



Mehmet akif havuk
27.01.2024 00:53:23
Esenleri chp bu adamla kaybederse şaşmam kemal bozkurt beye yanlış yapılmış

Anahtar Kelimeler: ESENLER’ ADAYI HASAN DALKIRAN’ SEVGİ
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli