ESENLER’DE AKP – CHP “KOL KOLA” KOOPERATİF BAŞKANINI SEÇTİ

ESENLER’DE AKP – CHP “KOL KOLA” KOOPERATİF BAŞKANINI SEÇTİ

Esenler’de CHP’liler AKP’nin dümen suyuna girdiler. AKP’nin arka bahçesi gibi çalışan Kooperatif başkan adayı Şükrü Şahin’in kazanması için yırtındılar. NEREDEN NEREYE...

Esenler Esnaf Kefalet Kooperatifi olağan kongresini yaptı. Kongreye damgasını vuran olay yarışan ki adayında Cumhur ittifakının adayı olmasıydı.  Komik olan ise heyecanı yaşayan Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyen CHP’liler heyecanı yaşamasıydı. Öte yandan üzülenler ise Mustafa Kemal'in itleri diye hakaret edenlerin dümen suyuna giren CHP’lilerin ve CHP’lilere en ağır küfürleri yapanların safında yer alanlara CHP İlçe başkanının destek olmasına üzülmeleriydi ve CHP eski ilçe yöneticisinin utanmadan AKP’li birine oy vermesiydi. 

Yapılan olağan kongre Esenler Belediyesi Tuna Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Bakanlık temsilcileri, Yılmaz Akbaş, Mahmut Gündoğdu, Mehmet Erkul denetiminde yapılan seçimlerde ıslak imzalı oyların 891 olarak açıklanmasından sonra ve sayım bittikten sonra yapılan itiraz sonrası sonra oyların doğum yaparak 907’e çıkması oldu.

AKP her yerde olduğu gibi, Odalarda da kendisine yakın kişilerin kazanması için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarına bir kere daha şahit olduk. Ya ana muhalefet partisi ve millet ittifakı ne yapıyor derseniz,   STK seçimlerinde birbirlerine rakip oluyorlar, bir türlü birlik içinde hareket yapamıyorlar”. Hele hele Esenler’de CHP’nin Fadime hala olarak tanınan uzaktan kumandalı, Hüseyin Aksu’nun yağdanlığı, Canan Hanım destekli İlçe başkanı şaşkın ördek gibi suya tersinden dalıyor. Dün ise yine suya tersinden dalarak AKP’leşen kooperatife ve AKP’nin arka bahçesi olan kooperatifin başkanlık seçiminde canhıraş çalıştı, AKP’li başkan adayına seçim kazandırdı. 

Edindiğimiz bilgilere göre Esenler Esnaf Kefalet Kooperatifi olağan kongresinde canhıraş çalışan CHP’lileri özverili çalışmalarından dolayı REİS plaketle ödüllendirecek.  CHP ilçe başkanı Kemal Şahin’in destekleri ile Kooperatif başkanlığını kazanan AKP’li Şükrü Şahine oy verenlerin yanı sıra, gazetesinde destek olan kişi ile birlikte mükafat olarak Reis’ten alacakları madalyaları yakalarına takarak yakında hava atarsalar kimse şaşırmasın.   

Ey CHP’liler siz Reis’in söylemini slogan yapan birisine destek oldunuz…

NEREDEN NEREYE …Bu akılla ancak girersiniz AKP’nin dümen suyuna 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli