ESENLER Y.S.M’DEN ÇOŞKULU 100.YIL KUTLAMASI

ESENLER Y.S.M’DEN ÇOŞKULU 100.YIL KUTLAMASI

Esenler Yavuz Selim Mahallesi muhtarlığının Adem Baştürk Kültür merkezinde, gerçekleştirdiği Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama etkinliğinde Türk Sanat Müziği Korosu şarkılarla katılımcıları coşturdu.

Esenler Adem Baştürk Kültür merkezinde gerçekleşen kutlamanın açılış konuşmasını yapan Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, kutlamaya katılanları tek tek anons yaparak tüm katılımcılara teşekkür etti. Koro şefi Kılıç Akman ve koronun sanatçıları birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara coşkulu saatler yaşattı. Kutlama finalinde davetlilerin sahne çağrılmasıyla heyecan ve coşku İzmir Marşı’nın birlikte okunmasıyla zirve yaptı. 

Haber/ Yılmaz Boyraz

Esenler Yavuz Selim Mahallesi muhtarlığının Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlama etkinliğinde şarkılar söylendi, katılımcılar alkışları ile koroya eşlik etti. Adem Baştürk Kültür merkezinin duvarları “Yaşasın Cumhuriyetimiz- Sen çok yaşa M. Kemal Atatürk” sesleri ile yankılandı. 

 

CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 100. YILI KUTLU OLSUN

Kutlama Etkinliğine Cumhur ittifakı katılmazken, Millet İttifakı siyasi partilerin katılımı anlamlıydı. Esenler Kaymakamı ve Cumhur ittifakı etkinliğe davetli olmasına rağmen yine o bildiğimiz kibirli ve cumhuriyet karşıtlığına devan etti. 

Etkinliğe, Mahalle muhtarları, CHP İBB Meclis üyesi Fettah Dindar, İl başkan yardımcısı Adnan Kaymakçı, İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Zafer Partisi İlçe Başkanı Ayşegül Erdoğan,  SP ilçe yöneticisi İlhan Durmuş, Esenler Yavuz selim spor kulübü futbolcuları ve vatandaşlar katılım sağladılar. 

Ariyetten STK’ları temsilen Esenler Rizeliler dernek Başkanı Süleyman Kahveci ve yönetimi, Koronun sponsorları, çok sayıda davetli bu anlamlı etkinliğe katılım sağladılar. 7’den 70’e herkesin cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamasını doyasıya yaşadığı gecede emek verenlere Atatürk büstü verilerek onura edildi ve program çekilen hatıra resimlerle cumhuriyetimiz ve nice yüzyıllara, cumhuriyetçilerin nice yüzyıllar kutlaması dilekleri ile sonlandı.  

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER ..’ ÇOŞKULU . KUTLAMASI
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli