ESENLER YOZGATLILAR 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI

ESENLER YOZGATLILAR 18 MART ŞEHİTLERİNİ ANDI

Esenler Yozgatlılar Çanakkale Deniz Zaferini - 18 Mart Şehitlerini andı. Kahvaltılı toplantıda Şehitler ve Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlere Kuran Tilaveti programı ile yaslı bir şekilde anıldı.

 Yozgatlılar Derneğinin kahvaltılı Kuran Tilaveti programı, dernek merkezinde Gerçekleşti. Programa siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Merkezi Esenler'de bulunan Yozgatlılar Derneği Başkanı Soner Karabulut, Çanakkale Deniz Zaferi ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü'nün bu yıl yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem ve afetlerin ortaya koyduğu acı tablonun gölgesinde yaslı anıyoruz. Katılım gösteren siz değerli insanlara teşekkür ederim” dedi ve önce siyasi parti ilçe başkanlarına sırasıyla söz verdi, sonra ESDEF Başkanı Cuma helvacı STK’lar adına yaptığı konuşmasıyla etkinlik tamamlandı.

Esenler Yozgatlılar Derneğinin anma ve kuran tilaveti programına, Esenler İYİ Parti ilçe başkanı Ömer Kara- Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan- DP İlçe Başkanı Satılmış Kandemir- DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yöney, Yozgat derneğinin davetini kabul görerek millet ittifakı adına katılım sağladılar. Cumhur İttifakı olarak BBP ilçe başkanı Mehmet Canpolat-  YRP ilçe başkanı Mahmut Okuyan, Esenler Belediye Başkan  danışmanı Mehmet Kaya, katılım sağlayarak siyasi olmayan anma ile ilgili konuşmalarını yaptılar.  

Esenler siyasi ilçe başkanları 'Çanakkale ruhu, olmazı olduran, geçilmezi mümkün kılan, tüm umutların tükendiği anda yaşam umudunu yeniden canlandıran bir ruhtur. Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş depremi ve bunu izleyen afetler nedeniyle ülke olarak yastayız. Ancak acılarımız dinene dek Çanakkale ruhundan aldığımız ilhamla direnmeye, 'bu dayanışma geçilmez' şiarıyla yaraları sarmaya devam edeceğiz” benzeri sözlerle konuşarak ama siyasetsiz konuşmalar yaptılar. 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER YOZGATLILAR ŞEHİTLERİNİ
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli