ESENLER “YEŞİLÇAM KAHVE EVİ’NİN” BİR GÜNLÜK KAZANCI DEPREMZEDELERE

ESENLER “YEŞİLÇAM KAHVE EVİ’NİN” BİR GÜNLÜK KAZANCI DEPREMZEDELERE

Esenlerin en nefis mekânlarından “YEŞİLÇAM KAHVE EVİ” işletme sahipleri Kahraman Maraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle bir günlük kazancını AFAD aracılığıyla bölgedeki depremzedelere gönderme kararı aldı.

Esenlerin genç iş adamlarından ve Yeşilçam kahve evi işletmecilerinden Çetin& Metin Bakır kardeşler yaptıkları açıklamada “ortaklarımızla işlettiğimiz kafenin bir günlük kazancını depremzedelere göndermeye karar verdik. Böyle günlerde birlik olup depremden etkilenenlere destek vermemiz insanlık görevimizdir. Bizlerin almış olduğu bu insanı karara müşterilerimizin katkı sunarak destek olmaya başladılar. Başta Esenler halkı olmak üzere müşterilerimize katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.  

Çetin& Metin Bakır kardeşler, “ babamız İsmail Bakır bizim bu yardım kampanyamızı duyar duymaz yanımıza gelerek destek sunması bizleri daha da motive etti. Bizler yüreklerimiz buruk, ülkemize düşen bu ateşi bir nebze olsun dindirmek için, depremzede yurttaşlarımızın yanındayız, onların yaralarının sarılmasına merhem olmak için şimdi dayanışma zamanıdır anlayışı ile tüm Esenler halkını bu yardımlaşmaya davet ediyoruz. Esenler’lilerin şahsi olarak katkı sağlamaları durumunda bağışlarını da deprem bölgesine ulaştırmaya yardımcı olacağız.

Depremzedelerin bölgedeki soğuk hava koşullarıyla mücadele etmek durumunda kaldığına işaret eden “YEŞİLÇAM KAHVE EVİ” işletmecileri, mağdur vatandaşlarımız yalnız değildirler, halk olarak, Esenler’liler olarakl yapılan yardımlarla ve dayanışma ile bunu gösteren tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederiz” dediler.





 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı