ESENLER YAVUZ SELİM TSM KOROSUNDAN UNUTULMAZ “YAZ GÜNEŞİ KONSERİ

ESENLER YAVUZ SELİM TSM KOROSUNDAN UNUTULMAZ “YAZ GÜNEŞİ KONSERİ

Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş önderliğinde gerçekleşen Sezon sonu “YAZ GÜNEŞİ” konseri ile Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde dinleyenlere unutulmaz bir yaz gecesi yaşandı.

Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere musikiseverler yoğun ilgi gösterdi. Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş ve Süreyya Yavaş’ın güzel sunumu, katılımcıların kuvvetli alkışları “YAZ GÜNEŞİ” konserinin ilk aşkı ve heyecanı oldu. Muhtar Recep Yavaş’ın ve Süreyya Yavaş’ın “sokak köpeklerini öldürmeyin- onlar bizim sessiz dostlarımızdır” anonsuyla sanat, sanatçı, doğa ve hayvan sevgisinin sanatla bir bütün olduğunu, sevginin ve hoşgörünün sanata ve sanatçıya verilen değerle ayrılmaz bir bütün olduğunu, anlatmaları izleyenler tarafından büyük alkış aldı.  

Esenler Yavuz Selim Mahallesi TSM Koronun, Şefi Adnan Kılıç Akman,  tek bölümden oluşan ve uzun yorucu gecede koro sanatçılarıyla icra ettikleri parçalarla katılımcılara doyasıya müzik ziyafeti çektiler.  Birçok eserin koro halinde seslendirilmesinde, Adem Baştürk Kültür Merkezini dolduran müzikseverler, kimi zaman koro kimi zaman da solo olarak seslendirilen şarkılara hep birlikte eşlik etti. 

Dev Koro Ayakta Alkışlandı
Konserin final bölümü ise görmeye değerdi. Koro Şefi ve koro sanatçıları ile birlikte Cumhuriyetin kuruluşuna uzanıldı, zaman tüneline doğru yolculuk yapıldı ve bugün çok ihtiyaç duyulan barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik çağrıştırması yapan İzmir marşı tüm katılımcıların birlikte, hep bir ağızdan söylemesiyle “YAZ GÜNEŞİ” konserine damgasını vurdu. Konser bitiminde dev koro dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarlığı TSM korosuna sponsor olan, katkı sunan, emek verenlere program sırasında “çam sakızı çoban armağanı” misali ama manevi değeri çok büyük olan hediyeler verildi. 

Birbirinden değerli katılımcılar şöyle: İSKİ Muhtarlıklar Şube Müdürü Sefine Öztürk KILIÇ- MHP ilçe başkanı Hakan ÖZEL- Esenler MHP meclis üyesi Fatma YILMAZ- Esenler Ak parti Meclis üyesi Ekrem BEŞKARDEŞ- BBP ilçe başkanı Mehmet CANPOLAT- Mardin kadın kolları başkanı Lütfiye Koç- Gürses şirketler grup başkanı İhsan GÜRSES-Bayrampaşa gazetesi imtiyaz sahibi Yılmaz BİRİNCİ- Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi üroloji bölüm başkanı Prof. Dr. Atilla SEMERCİÖZ- CHP Esenler ilçe başkan yardımcısı  Av. Dilek YAZAN- MasterChef All Star şampiyonu Esra TOKELLİ- Tuna Mahalle muhtarı Sabahattin ÇOKU- Fevzi Çakmak muhtarı Turgay ÖZER- Nine Hatun Muhtarı Adil TOPUZ-İstanbul Reklam Genel müdürü Şaban BEYLER- Boğaziçi Reklam Genel müdürü Refik BEYLER ve Nurgün ORHAN.

SPONSORLAR, A.Refik TANRIKULU-Süleyman VARDAR-Muhittin YAŞAR- Mustafa SELAMET- Yavuz Selim Spor Kulüp başkanı Ayhan ÇINAR- Mali Müşavir Kamil NART-TÜED EYÜP ŞUBESİ YNT KRL ÜYS Kadir KALOĞLU…



Nejdet NAZ
9.06.2024 17:13:47
Emeğine, yüreğine ve kalemine sağlık yoldaş...

  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli