Tarih: 08.09.2024 11:39

ESENLER YAVUZ SELİM TSM KOROSU SEZONA YAĞMURLA GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Sunuculuğunu Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın yaptığı YSM Türk Sanat Müziği korosunun 8.açılış gecesi, Yavuz Selim Mahalle parkında Esenler Belediyesinin katkılarıyla kurulan sahnede yağmur altında gerçekleşti. 

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın sanata, sanatçıya ve spora verdiği değer gecenin en anlamlı tarafı oldu. YSM Türk Sanat Müziği 8.açılış, Yavuz Selim Spor Kulübünün sezon açılışıyla birleştirilerek aynı gecede yapılması sanatın ve sporun kardeşliğinin ve Esenlerin birlikteliğinin en güzel fotoğrafını da bu sanatla, sanatçıyla, sporla, spor adamlarıyla ve birbirinden değerli davetlilerin, halkın katıldığı dopdolu gecede vermiş oldular. 

Esenler Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Recep Yavaş’ın sunuculuğunu yaptığı YSM Türk Sanat Müziği 8.açılış gecesinde, Türk Sanat Müziğinin değerli korosu şef Kılıç Akman yönetiminde birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara müzik ziyafeti verdi. Geceye birbirinden değerli insanlar katıldı ve katılan davetliler arasında sanata ve spora katkı sunanlar, sponsorlar plaketle ödüllendirildiler. Programa katılanlar arasında, İSKİ Abone İşleri 1.Bölge Dairesi Başkanı, Berkay ÖTÜMLÜ- Esenler İSKİ şube Müdürü Naci DOYMAZ, Esenler siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri gecenin renklileriydi. 

Amatör spor kulüpleri yöneticileri, Esenler Yavuz Selim Spor Kulübü hocalarından Ayhan Çınar ve takım hocaları, futbolcular, gecenin diğer katılımcı ortaklarıydı ancak gecenin en büyüğü olan mahalle halkı, Esenlerli sanat ve spor sevdalılarıydı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —