ESENLER TRAFİK BÜRO AMİRLİĞİ: OKUL YOLUNDA HER ŞEY YOLUNDA

ESENLER TRAFİK BÜRO AMİRLİĞİ: OKUL YOLUNDA HER ŞEY YOLUNDA

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekipleri, “OKUL YOLUNDA HER ŞEY YOLUNDA” sloganıyla bugün Esenler’de okul servis araçlarını denetledi. Vatandaşlardan denetimlere ve Emniyete alkış...

Esenler Trafik Büro Amirliği ekipleri  Esenler’de tek engelli okulu olan Tacirler Özel Eğitim Uygulama Okulu servis araçlarından bazı sürücülere ceza yazdılar. 

Trafik Büro Amirliği ekipleri  “OKUL YOLUNDA HER ŞEY YOLUNDA” sloganıyla gerçekleştirdikleri denetimlerde okul servis araçları durdurularak kontrol edildi. Ekipler, kurallara uyulup uyulmadığı, araç içerisinde bulunması gerekenler ve evrak kontrolleri yaptı. Okul Servis Araçları Yönetmeliği’ne göre bilgilendirilen sürücüler, ayrıca emniyet kemeri kullanımı, hız ihlali yapmamaları, öğrenci indirme bindirme kurallarına uymaları hususlarında da uyarıldı.

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Büro Amirliği ekiplerinin yapmış oldukları denetimler öğrenci velileri ve öğretmenler tarafından memnuniyet karşılandı. 

Trafik Büro Amiri Ekipleri, "İlçemizde trafiği rahatlatmak, çocuklarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, öğrenci velilerimizin çocuklarını okullara emniyetli bir şekilde gönderdiklerine emin olmaları için denetimlerimizi sıklıkla yapacağız. Yalnız okullarda değil tüm ilçede trafik denetimlerini yapıyoruz. Yarından itibaren motor kuryeler ve diğer araçların denetimine devam edeceğiz. Bizler halkın huzur ve güveni için varız” dediler.

  

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı