ESENLER TEKSAS’A DÖNDÜ- MEYDANA KURŞUN YAĞDI

ESENLER TEKSAS’A DÖNDÜ- MEYDANA KURŞUN YAĞDI

Esenler Merkez Camii önünde silahlar konuştu. Sokakta yürüyen günahsız bir genç yerden seken kurşunla hafif yaralandı. Etrafta çay içen, sohbet eten vatandaşlar korku içinde sağa sola kaçıştı.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Esenler merkez camii önünde, meydana giriş yerinde bulunan zabıta kulübesinin önünde meydana geldi. 

Olay yerinde vatandaşlardan edindiğimiz bilgiye göre, motosikletle, yüzleri maskeli iki kişi zabıta binasının önünde pusuya yattılar, yoldan geçmekte olan ve seyir halindeki bir araca kurşun yağdırdılar. Kurşunların hedefinde olan araçtakilerde hazırlıklıydılar ki hemen araçtan inerek motosikletten ateş edenlere karşılık verdiler. 

Olay yerinde karşılıklı 8-9 el ateş edildi, olan ise yine olayla alakası olmayan bir gence oldu, ayağına isabet eden kurşunla yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Aynı zamanda görgü tanıklarının söylediğine göre kurşunların hedefinden saniyelerle kurtulan zabıta memuru İbrahim Ahıskalı olayın şanslılarındandı. 

Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu. Esenler bu olayla akşam saatlerinde Teksas’ı aratmadı. Vatandaşlar “yaşamımız şansa kalmış. Bu ülkenin geldiği durum yüreğimizi sızlatıyor” dediler.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için kamera kayıtlarına ulaşarak çalışma başlattılar.

 



  • Perşembe 33.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Cuma 36 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 24.7 ° Güneşli