ESENLER SPORUN U16 TAKIMI İPİ GÖĞÜSLEDİ

ESENLER SPORUN U16 TAKIMI İPİ GÖĞÜSLEDİ

2022 - 2023 Sezonu İstanbul Amatör Futbol Liglerinin U16 kategorilerinde Esenler Spor mutlu sona ulaştı. Esenler Spor grubunda ipi göğüsleyen takım oldu ve U16 10. kategorisinde şampiyonluğunu ilan etti.

Esenler Spor kulübünün Teknik sorumlusu Serdar Belekoğlu, kulüp yöneticileri, futbolcular yanı teknik kadrodan, malzemecisine kadar herkes kazanılan bu başarıyı coşku ile kutladılar. 

Teknik sorumlu Serdar Belekoğlu, “kazandığımız başarı tüm zorlukları yenerek, tüm olumsuzluklara göğüs gererek verilen büyük mücadelenin başarısıdır. Bu nedenle bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, yöneticilerimize, teknik heyetime ve genç futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Önümüzde U16 İstanbul şampiyonası ve Türkiye şampiyonası var bize güvenenleri mahcup etmemek ve başarılarımıza başarı katmak için bugünden sıkı bir çalışmaya başladık. 

Bakınız Esenler Türk sporuna, profesyonel futbol kulüplerimize çok değerli sporcular yetiştirmiş bir yerdir. Esenler’deki amatör spor kulüplerine yeterli imkanlar verildiğinde daha büyük başarılara imzasını atacak potansiyele sahip bir ilçedir. Bizler hem rakiplerimizle hem de olanaksızlıklarla mücadele vererek grubumuzda şampiyon olduk.  Olanaklardan yoksun, antrenman sahası olmayan, Esenler stadyumu önce ismi değiştirilerek bir ilçenin takımına verilen, stadyumu Esenlerde spor yapan amatör kulüplere yasaklandığı bir yerde bizim kazandığımız bu başarı elbette küçümsenemez. 

Tekrar diyorum başka ilçe takımına sağlanan imkanların çok azı Esenler amatör spor kulüplerine sağlandığında bizlerin başaramayacağı ve şampiyonluklar kazanamayacağı hiçbir spor kategorisi olmayacaktır. Esenler’de spor yapan kulüplerin teknik heyetinin hiçbir geliri olmadığı gibi tek beklentilerinin Esenler gençliğine hizmet, çocuklarımızın spor yaparak kaynaşması, ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için verilen mücadele olduğunu görmek istemeyenler olabilir ama bu söylediklerim Esenler gerçeğidir” dedi.



Anahtar Kelimeler: ESENLER SPORUN TAKIMI GÖĞÜSLEDİ
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.2 ° / 11 ° Güneşli