ESENLER POLİSİNE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

ESENLER POLİSİNE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Esenler ilçe emniyet Müdürlüğü ekiplerinin insanüstü gayretleri ve olaylara anında müdahalesi Esenler Cumhuriyet Meydanında hergün yaşanan olayların büyümeden sonlanmasına vatandaşlardan teşekkür.

Geçtiğimiz günlerde meydanda Suriyeli bir kişinin esnafla münakaşasını, kavgasını haber yaptık ve işin doğruluğunun ne olduğunu araştırdık. Bir emniyet yetkilisi “evet, burada kavga yapıldı, olay yerine biz intikal ettik, tarafların ifadesine başvurduk, adreslerini aldık. Ancak kavga yapan taraflardan kimse şikayetçi olmadı. Yine de biz yapancı uyruklu kişinin tüm bilgilerini aldık. Kimlik sorgulaması yaptık, kişi çifte vatandaş yanı Çift pasaport taşıdığını aynı zamanda Alman vatandaşı kimliği olduğunu kayıtlara geçtik. 

Bizler mesai satına bakmadan halkımızın huzur, refah ve can güvenliği için görevlerimizi yapıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın, huzur ve güvenin temini için polisin her noktada her zaman görevinin başında olduğunu tüm Esenler halkının bilmesini istiyoruz” dedi. 

Bizde, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mücadele yapan ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliklerinin sağlanmasında görev yapan emniyet mensuplarına teşekkür ederiz.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli