ESENLER/ METRİS KIŞLA BENZİN İSTASYONUNU ALAN ŞANSLI KİM?

ESENLER/ METRİS KIŞLA BENZİN İSTASYONUNU ALAN ŞANSLI KİM?

Esenler Belediye Başkanı Göksu, eski Metris Kışla arazisi içinde benzin istasyon alanı olarak planladığı parseli sattı. Hem kentsel dönüşüm hem ticareti bir arada götürülürken maalesef AKP’liler gibi muhalefet de habersiz...

Esenler Belediye Başkanı İlahi Göksu, kimseleri takmayan bir kişi, , eski Metris Kışla arazisi içinde benzin istasyon alanı olarak planlanan parseli sattı ama kime sattığı henüz belli değil. 2 bin 404 metrekarelik parseli 97 milyon TL’ye ihaleyle satışa çıkardığını biliyoruz ama bu satışın kime kaç paraya peşkeş çekildiğini kimse bilmiyor.

Resmi Gazeteye verilen ilana göre satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak denilmişti, ihale yapıldı ve bitti. Kamuoyu şimdi bu ihaleyi alan şanslı yandaşın kim olduğunu ve kaç paraya satın aldığını merak ediyor.

Bizler gazetecilik gereği hem iktidar meclis üyelerinden hem muhalefet meclis üyelerinden bazılarını aradık ama kendileri bile bu konuda haberleri olmadığını söylediler. Gerçi iktidarın mutlaka haberi var ama tarafımıza bilgi vermek gibi bir anlayışları olmayabilir ama muhalefetin görevi olmasına rağmen  sessiz kalmalarını kamuoyunun taktirine, halkımızın vicdanlarına bırakıyoruz.



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli