ESENLER MERKEZ CAMİİ AVLUSU ONUN OTOPARKI

ESENLER MERKEZ CAMİİ AVLUSU ONUN OTOPARKI

Esenler’de had safhada olan otopark sorununa Esenler Belediye başkanı Göksu çare olamadı ama bir uyanık şahıs bu soruna çözüm buldu. Cemaat Caminin avlusunu otopark gibi kullanan meçhul kişiyi arıyor.

Esenler Merkez Camisinin avlusunu otopark gibi kullanan bir şahıs kim diye sorduk, tepkili vatandaşlar Camiyi babasının çiftliği gibi gören ve camii avlusunu otopark gibi kullanan müezzin olduğunu söylediler.

Esenler Merkez Camii avlusunu otopark gibi kullanan camii müezzinine tepki gösteren vatandaşlar, “araç parkı için bula bula cami avlusunu mu buldular. Bugün Cuma ve cuma namazında camii doldu, insanlar namazını kılmak için avlunun dışına taştı ama bu aklı evvel kişi bu durumu gördüğü halde aracını avlunun içinden çekmedi. Otopark sıkıntısının yaşandığı ilimizde cami avlularını otopark olarak kullanmaya başlayan maalesef müezzin olursa tuz kokmuştur demekten başka bir şey demiyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Bir başka vatandaş ise “Esenler merkez Camisinin avlusu oto park alanı gibi kullanılıyor. Cami cemaatinin Cuma namazında seccade koyacak yer bulamadığı bir yerde bu duyarsızlık tamamen inançlara saygısızlıktır. Bu duruma bir an evvel sorumluların müdahale etmesini bekliyoruz. Yetkililerin bu konu hakkında gerekli uyarılarda bulunup önlem almasını ve cami avlularına yakışmayan bu manzaralara son verilmesini istiyoruz” dedi.

 



muharrem akdağ
27.09.2024 16:50:39
hey maşallah tuzu bırak memleket kokuşmuş

Anahtar Kelimeler: ESENLER MERKEZ CAMİİ AVLUSU OTOPARKI
  • Cuma 31.3 ° / 21.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.7 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli