ESENLER MECLİSİNDEN MUHTARLARA DESTEK SÖZÜ!

ESENLER MECLİSİNDEN MUHTARLARA DESTEK SÖZÜ!

Esenler Belediye Meclisi Haziran ayı 1. Oturumunda, Esenler’deki Mahalle Muhtarlarının yanlarında çalıştıracağı personel maaşları ve kırtasiye giderlerinin belediye bütçesinden karşılanması oybirliği ile kabul edildi.

Esenler Belediye Meclisinin Haziran (2024) meclis 1. Oturumu 1 saat rötarlı başladı. Meclis oturumu öncesi Esenler Belediye Başkanı Göksu CHP grup odasında CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya’ya ve meclis üyelerine mini bir brifing verdi. Edindiğimiz bilgilere göre Göksu, İBB Başkanı İmamoğlu ile buzları nasıl erittiğini, 15 Temmuz kentsel dönüşümü nasıl yaptığını, proje alanında ne gibi işler yaptığını İmamoğlu ile nasıl bir barış sağladığını anlattı. 

Başkan Göksu, bunları anlattı ama kendi partisinin meclis üyeleri belli ki yumuşamayı anlayamamış. 

Mecliste Esenler’deki Muhtarlara yapılacak olan yardımlar hakkında hem iktidar hem muhalefet meclis üyeleri verdikleri önerge üzerine anlaşarak önergenin kabulü yönünde ortak mutabakatta anlaştılar.  

AKP’li meclis üyelerinin yumuşama göstermediği olay ise, Belediyenin işletmelerinde ki fiyatların yüksek olduğunu söyleyen, trafik sorununu dile getiren ve Belediye meclis üyelerinin Esenler halkı yararına çalışma önerisi CHP’li meclis üyelerinden gelince kabullenemediler, sertleştiler. Bu sertleşme meclisin karışmasına, kavgaya davet çıkarmasına neden oldu. Yine olan vatandaşa oldu, yine meclis bildiğimiz gibi “laylaylom” meclisi oldu. 



Anahtar Kelimeler: ESENLER MECLİSİNDEN MUHTARLARA DESTEK !
  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli