ESENLER MECLİS’İNDE İKRAM VE YALAKALIK GIRLA

ESENLER MECLİS’İNDE İKRAM VE YALAKALIK GIRLA

Esenler Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumunda, Sivas’ın yıl dönümü anıldı, gündem dışı konuşmalar ve arkasından yalakalık, lütuf, engelli portresi, kaysı ikramı gırla gitti. Hele hele o CHP’li meclis üyesi “sormayın yahu”

Esenler Belediye Meclisi Temmuz ayı birinci oturumu gündem dışı konuşmalarla başladı, dini söylemlerle belli ki Esenler meclisi işini gücünü Araplar gibi Allaha bırakmış. Vatandaş bunlardan sorun çözmesini beklemesin çünkü bu meclis üyeleri inanın Esenler için en büyük sorun!

CHP’li gurup sözcüsü öyle bir konuştu ki dinleyenler söylediklerinden bir şey anlamadı. Bir kesim ise acaba bu adam "sarhoş mu" dedi. CHP’li gurup sözcüsünün konuşmalarından tek anlayan ise belli ki AKP gurup sözcüsü Ömer Çetinkaya olmuş olacak ki yine CHP gurup sözcüsüne teşekkür etti. CHP gurup sözcüsü toz dedi, toprak dedi ama dediğinin AKP’ye gol atmak yerine yine pas vermek olduğunu anlayamadı. O verilen pası AKP’li Ömer Çetinkaya es geçmeyerek bir müezzin edasıyla 90’A çaktı. Böyle giderse bu sözcü 5 yılda 500 teşekkür AKP’li müezzinden alacak.

Bir diğer yağdanlık veya klinik vaka ise Engelli CHP’li Zafer Kır, öyle yağdanlık yaptı ki Esenler Belediyesinde tablo yokmuş, Belediyenin arması kaybolmuş engelli bir vatandaşımıza parasını vererek Esenler Belediyesinin armalı tablosunu yaptırmış ve o tabloyu bu kadar karışıklığın olduğu bir ortamda AKP meclis başkanına hediye etti. Yahu ilahi Zafer, meclisi meşgul ettin, meclis tarihine yağcı olarak geçtin.

Zafer Kır, Esenler meclisini aynaya benzetti, ayna gibi parlak bir belediye olduğunu söyledi. Yahu Esenler belediyesi ayna gibi parlak mı gerçekten bilmek isteriz. Yahu Zafer Allah sizin gibi meclis üyelerinin yokluğunu göstermesin. Yahu zafer, Dörtyol meydanı girişinde yapılan imara aygırı kaçak kat, kaçak camii ve birçok yanlış dediğin gibi parlıyor vallahi. Yahu Zafer Kır bir sus, gözlerin konuşsun, her şeye “maydanoz” olursan sana AKP’li meclis üyesinden okkalı kayısı ödül olarak gelir, sayende herkes AKP’li meclis üyesinin o okkalı kayısısını tattı. Sahi siz yalakalık yapmaya, rakipleriniz ikrama daha ne kadar devam edecek?



Anahtar Kelimeler: ESENLER MECLİS’ İKRAM YALAKALIK GIRLA
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli