ESENLER MECLİSİ YENİ CAMİ'DE DİLENİP, SULTANAHMET'TE SADAKA DAĞITTI

ESENLER MECLİSİ YENİ CAMİ

Esenler Belediye Meclisinin Ocak ayı ikinci birleşiminde meclis “Yeni Cami’de dilenip, Sultanahmet’te sadaka dağıttı” İktidar ve muhalefet el ele verdiler ve belediyeyi imarethaneye çevirdiler. Meclis kim kime Dum Duma...

Esenler Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci birleşimine AKP’liler büyük emeklerle, zaman ayırarak komisyonlarını çalıştırarak 13 rapor geldiler. 13 Raporun içinde 5 ve 12nolu rapor çok ilginçti.  

5nolu rapor CHP’li Belediyesinin ilçe hututlarında bulunan Göztepe Prof. Dr Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nin ruh sağlığı ve Hastalıkları servisinin bahçe düzenlemesiyle ilgiliydi. Rapor oy çokluğu ile geçti, muhalefet rapora ret oyu verdi. İşte bu teklif oylanırken dinleyici sıralarında bulunan önceki dönem meclis üyesi İnşaat Mühendisi Mustafa Usta  “Yeni Cami’de dilenip, Sultanahmet’te sadaka dağıtıyorlar. Muhalefet bu konu hakkında konuşmuyorsa onlarda bu sadakanın ortaklarıdır” diyerek tepki gösterdi. 

12Nolu rapor ise 5nolu raporun benzeriydi. Kastamonu’nun/ AKP’li Çatalzeytin belediye Başkanlığının kardeş belediye teklifiydi. Ne hikmetse bu teklif e özellikle CHP’li paraşütle gelen meclis üyesi Cafer Turna uyku moduna girmiş olduğundan dolayı teklif yine Turna, uyanmadan oy birliği ile geçmiş oldu. Halbuki bu teklife Turna “tam seçim üzeri ne kadar AKP’li belediye varsa kardeş ilan ediyorsunuz. Bu kardeşlik adı altında onlara kaynak aktarıyorsunuz” demesi gerekirken kahrolası uyku sersemliği bu sözleri söylemesine engel oldu.   

Esenlerin bir halk meclisi iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin el yordamı ile hayır dağıtma kurumuna döndü.  

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli