ESENLER MECLİSİ UZUN ARADAN SONRA “ŞEN ŞAKRAK”

ESENLER MECLİSİ UZUN ARADAN SONRA “ŞEN ŞAKRAK”

Esenler Belediye Meclisi uzun bir tatilden sonra kaldığı yerden toplantılarına Eylül ayı ilk oturumuyla devam etti. Meclis üyeleri “İktidarı ve muhalefetiyle” 30 Ağustosu kutladı.

Esenler Belediye Meclisi uzun aradan sonra hızlı başlayacağı beklenirken vasat başladı. Belli ki meclis üyeleri bugünden kış uykusuna girmişler.

Esenler Belediyesinin Eylül ayı 1. Oturumunda Gündem dışı konuşmalarla başladı. MHP’li meclis üyeleri, yayaların caddelerde rahat yürüyemediğini, parke taşlarının kaygan ve parlaklığından yaşlılarımızın kayıp düştüklerini anlatarak ortaklarının, yaptıkları yanlış uygulamalarını muhalefete şikayet etmek için meclise taşıtılar.  

İYİ Parti, CHP ve AKP’li meclis üyeleri ellerine tutuşturulan metinlerde yazan 30 Ağustos zafer bayramını kutlama yazılarını okuyarak derslerine ne kadar büyük titizlikle çalıştıklarını göstermiş oldular…

AKP’li Belediye Başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya ile CHP’li Kemal Şahin’in yine o bildik kavgası devam etti. Çetinkaya eski meclis toplantılarında olduğu gibi yine Şahin’le dalgasını geçmesi gündemde yerini korudu.



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli