ESENLER MECLİSİ TOPLANDI CHP’Lİ TURNA HER ŞEYİ ÇORBA YAPTI

ESENLER MECLİSİ TOPLANDI CHP’Lİ TURNA HER ŞEYİ ÇORBA YAPTI

Esenler Belediye Meclisi’nin 3 Temmuz (2023) Pazartesi günü ilk oturumunu gerçekleştirdi. CHP’li Meclis Üyesi Sivas katliamıyla 15 Temmuzu aynı kefeye koydu. Turna, her şeyi birbirine karıştırdı.

Esenler Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı, CHP’li Meclis Üyesi Cafer Turna’nın gündem dışı saçma sapan konuşmasıyla başladı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya’ya verdiği kısa pasla AKP’lilerin gönlünü fethetti. Halbuki bugün meclis gündemine damgasını vuracak olan ilk konu Sivas Madımak, ikinci konu ise Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi N.İ.P. değişikliği olmalıydı. Her iki konuya değinmeyen Turna sizce kimin adamı, kimin hizmetinde?…  

Turna’nın, Mecliste yaptığı konuşmasından satır araları şöyle…

"Geçmişte yaşanmış nahoş olayların bir daha yaşanmaması adına herkes kendi siyasal çizgisi doğrultusunda mücadele yapmalı.

 Sizlerin de aynı düşüncede olduğunuzu biliyorum.  Temmuz ayına baktığımızda geçmişte bir 15 Temmuz darbe girişimi yaşadık. Daha önce 28 Şubat  postmodern darbesi, geriye doğru 12 Mart, 12 Eylül, 27 Mayıs darbelerini yaşadık. Bu darbelerde toplumun bir kesimi etkilendi ama kim etkilenmişse o bizim yurttaşımız, kardeşimizdir. 

Dolayısıyla bu konuları konuşmak istemem. Ya bunları anarken tümünü ret etmemiz yada hiç anma yapmadan herkes kendi içinde yaşasın diye düşünüyorum. 

Sivas olaylarında Ozanlar, aydınlar öldü, kimisi başörtüsünden dolayı zulüm gördü, kimisi yakıldı. Bir daha böyle olayların yaşanmamasını umut ediyorum ve bu olayları yapanları kınıyorum” diye bir güzel olayları birbirine karıştırdı. CHP’li çok bilmiş Turna, Sivas Madımak’ı anma yerine 12 Mart- 12 Eylül – 28 Şubat postmoderni ayni kasenin içine koydu birde yıllarca Anayasa ve Hürriyet Bayramı olarak kutlanan AKP faşizminin kararıyla darbe ilan edilen 27 Mayıs’a ve 27 Mayıs’çılara bir güzel döşendi…   

İKİ VİDEOYU İZLE…. VE KİMİN HAKLI KİMİN HAKSIZ OLDUĞUNDA KARAR VER.KARAR YÜCE HALKIMIZIN…

Ömer Çetinkaya, Sivas Madımak ve Erzincan Başbağlar Köyü’nde hayatlarını kaybedenleri anarken Cafer Turna’ya teşekkürü es geçmedi… AKP’ nin Sivas Madımak olaylarında hiç suçu olmadığını göğsünü gererek anlattı.  Birisi iktidara faili meçhulleri bulacağız diye geldi ve bir çok seçim kazandı; diğeri ise helalleşme masalları ve hesapları ile bakalım daha ne kadar seçim kaybedecek. 

Videoyu izle kim haklı kim haksız yorumunu daha sonra yap…video-1

video -2



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli