ESENLER MECLİSİ KOMPLE ATATÜRKÇÜ KESİLDİ!

ESENLER MECLİSİ KOMPLE ATATÜRKÇÜ KESİLDİ!

Esenler Belediye Meclisi’nin Ekim ayı 2023 ilk toplantısı 5 dakikada tamamlandı. Bu güne kadar Atatürk karşıtlığı ile tanınan İktidar ve muhalefet evrimleşti, Atatürkçü kesildi…

Esenler Belediye Meclisi bugün bizleri şaşırttı ve Atatürk’ü sevmeyen iktidar ve muhalefet meclis üyelerinden AKP’li Hakan Ciner, CHP’li Cafer Turna, İYİP’li Mikail Karapınar, partileri adına gündem dışı konuştular ama ne konuştular…

Üç meclis üyesinin konuşması tamamen 3 dakika sürdü. TBMM’de 28. Dönem 2. Yasama Yılı Açılışına değinerek, TBMM’nin açılışı, kurtuluş mücadelesinin en önemli safhalarından birisi olduğuna vurgu yaparak Atamızı rahmetle, şükranla yat ettiler.

Bugün muhalefetten özellikle CHP’li meclis üyesi Cafer Hazretlerinden daha uzun konuşma bekleniyordu çünkü gündem dışı konuşmaya dakika konulmamıştı. Cafer Hazretleri Atamızı överken yerelin ve genelin gündemine dair bir şeyler söylemesini bekleyenler sukutuhayale uğradı. 

 

ESENLER MUHALEFETİNDEN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜNE" DESTEK YOK!

Cafer Hazretleri korkutan olacak ki  "Özgürlük Yürüyüşüne" dair bir kelime konuşamadı.  "Siyasiler elini bu davadan çeksin" Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay'ın da aralarında bulunduğu gezi tutuklularının cezalarının onanmasına karşı 'Özgürlük Yürüyüşü' başladı” on binlerce yurttaşımızın iradesinin gasbedildiği Ali İsmail'in, Abdocan'ın, Ahmet Atakan'ın hesabını bu iktidar verecek. CHP olarak bu yürüyüşü destekliyoruz” diyemedi.

Atatürk cumhuriyetinde yaşanan hukuksuzluklara, siyasi kararla tutuklanmalara, yoksulluk ve yolsuzluklara karşı koymayanlardan, hak arayanların vatana ihanetle suçlanmasına, hukuksuzluğa, insanlık onurunun yok sayılmasına sözü olmayanlardan  Atatürkçü olmaz. Başta CHP’li Cafer Hazretleri olmak üzere iktidar ve muhalefetin Atatürk’e saygısı kimseye inandırıcı gelmedi. 

Esenler halkının bugün en karlı yanı ise meclise satılacak bir yerlerin gelmemesi oldu. İktidar muhalefet meclise gelen her satışı birlikte onaylaması aklımızdan çıkmıyor, bugün aynı kararın meclise gelmemesi ve oylanmaması halkın yararına tek gelişme oldu.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı