ESENLER MECLİSİ HDP SİZ AMA HDP KONUŞULDU!

ESENLER MECLİSİ HDP SİZ AMA HDP KONUŞULDU!

Esenler Belediyesi Kasım ayı 2022 meclis oturumunun ilk birleşiminde, kıyamet koptu, karşılıklı suçlamalar havada uçuştu. Cumhur ittifakı, millet ittifakına her türlü yakıştırmayı yaptı. HDP mecliste yoktu ama gündemde vardı.

Esenler Belediyesi Meclisi gündem dışı konuşmalarla başladı. İYİ Parti meclis üyesi Mikail Karapınar, Cumhuriyeti ve cumhuriyet değerlerinin ne kadar değerli olduğunu anlatarak AKP’nin ülkeye verdiği zararları, çevreyi, doğayı, rantı, adam kayırmacılığı, yandaşlığı tek tek anlattı. Karapınar,  “Cumhuriyetin her adımında akıl, bilim, Türklük ve özgürlük var. Egemenlik Kayıtsız Şartsız Türk Milletinindir! Hiç unutmayalım: Türkçe giderse Türkiye gider!” dedi ve olanlar bundan sonra oldu.

İYİ Partili Karapınar, bir başka cesaretli iş yaptı, CHP’li meclis üyelerinin yapmadığı veya yapmaya cesaret edemediği Bülent Ecevit’i, Erdal İnönü’yü, Süleyman Genç’i ve Kasım Ayında vefat eden siyasileri rahmetle andı.

Daha sonra karışan meclis sıraları ve ittifaklar birbirini öyle suçladılar ki, bilmeyende zanneder bu ülkeye tüm kötülükleri muhalefet yaptı, iktidar partisinin ne Fetö ile ne bir terör örgütüyle, ne İŞİD’le, nede ÖSO ile bırakın görüşmesini yan yana geldiğini kimse düşünemez. Yine zannedersiniz ki bu coğrafyayı 20 yıldan beri muhalefet yönetmiş.

İşte AKP Belediye Başkan Yardıncısı Ömer Çetinkaya, bilmeden, anlamadan kendi partisini ve Bakanını suçlayan ve bu sözler duyulduğunda kesinlikle AKP’nin karışacağı konuşması (VİDEO İZLERSENİZ) anlarsınız   

AKP Belediye Başkan Yardıncısı Ömer Çetinkaya, “bunların eserleri yok, konuşacakları birşeyleri yok. İYİ Partili Arkadaşımız cumhuriyet, saltanat diyor. İyi parti genel başkanınız “Demirtaş için gelsin birlikte kahvaltı yapalım dedi. Cumhuriyetin tipine dinamit koyanlarsınız. CHP ve İYİ parti olarak cumhuriyeti parçalamak istiyorsunuz. Sizler Halkların Demokrasi Partisiyle aynı masadasınız, birlikte hareket ediyorsunuz. Sizin cumhuriyet demeye hakkınız yok ve İYİ Partide CHP’de cumhuriyeti ağzınıza almaya hakkınız yok.

VİDEO İZLE... KİM HAKLI… KİM EĞRİ VEYA DOĞRU GÖR…

EDİTÖR GÖRÜŞÜ BÖYLE… Cumhuriyetle hesaplaşan, cumhuriyeti yıkmak için cemaat ve tarikatlarla kol kola olan AKP'liler bu sefer çizgilerinden saparak Atatürkçülüğe soyundular. Fetö ve terör örgütleri ile PKK ile, Habur mahkemeleri kurup, yargıyı ayaklar altına alanlar, iş birliği içinde olanların kıvırması elbette sevindirici ama bunlar azcık tüylenirlerse yine cumhuriyetle hesaplaşacaklar!



Anahtar Kelimeler: ESENLER MECLİSİ KONUŞULDU!
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı