ESENLER MECLİSİ ESENLER’DEN BİHABER

ESENLER MECLİSİ ESENLER’DEN BİHABER

Esenler Belediyesi’nin Aralık ayı oturumunda iktidar ve muhalefet meclis üyeleri parsel parsel peşkeş çekilen Esenlerin sorunlarını konuşma yerine ellerine tutuşturulan kağıtlardan okudukları ile görevlerini yerine getirdiler.

Esenler Belediye Meclis üyeleri evlere şenlik. Bunlar mı halkın sorunlarını gündeme getirecek, bunlar mı şehrin gelişmesine, yağmanın önüne set çekecek? Dün Esenler meclisini izlerken kendimizi ilkokul sıralarında zannettik ve “Geçmiş olsun Esenler” dedik.

15 TEMMUZ MAHALLESİNİ- TALANI SOYGUNU KONUŞAMAYAN MECLİS 

Gazetemizde Esenler halkının mallarının yağmalandığını tam 3 aydır yazdık, Esenlerin arazilerinin yok pahasına satışını, usulsüz imara açılan Çiftehavuzlar mahallesini imara açarken düzenleme ortaklık payının buhar olduğunu, ikinci planın kamu yararına değil yandaş adına yapıldığını bu yerin mahkemeye taşınması gerektiğini iktidara ve muhalefete bildirdik. Davutpaşa mahallesinde camii alanının dini tesis alanına değil, otopark alanına kaçak yapıldığını, meclis üyelerinin el ele verilerek 6 taşınmazın birilerine peşkeşini yazdık. 

Son olarak 15 Temmuz mahallesinde yapılan ve satılan benzin istasyonunun kimlere nasıl ve kaç paraya satıldığını açıklayın yazdık.  15 Temmuz mahallesinde yaşayan insanların sıkıntılarını, evlerini önce yağmur suyunun, sonra farelerin bastığını yazdık. 15 Temmuz mahallesinde okul olmadığını, başıboş köpeklerin korku saldığını, alışveriş için bir yerin olmadığını ama benzin istasyonuna ayrılan yerin şaibeli olduğunu, ulaşım sorununu, yüksek aidatlarla vatandaşların soyulduğunu kalem kalem yazdık. Yazmaya yine devam edeceğiz… 

Dün meclis üyeleri bu sorunları bildikleri halde gündeme getirmediği bir meclis izlerken üzülerek şöyle düşündüm “Yazıklar olsun- sizlere güvenip görev veren veya sizleri seçen bu halka ihanet yapıyorsunuz”  İktidara ve muhalefete sorunları anlattığımızda çözüm bekleyen yurttaşlarımıza ulaşın dediğimizde “biliyoruz ama “ diyerek geçiştirdiler. 

Evet, meclis dün toplandı ve önemli günleri birbirlerine hatırlattılar. Bilgi be yeteneği sıfır olan tüm meclis üyeleri, teknik konulardan bihaber olanlar, kabiliyetsiz, beceriksiz üyelerden oluşan siyasilerin bu vurdumduymaz kadrolarından sizler hayır beklerken ben Esenlere ve halka ihanet yapılıyor demeye devam ediyorum. 

Bu meclis üyeleri şahsı çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen, ilkokul çocukları kadar bile gelişmemiş, boş beyinleri ile bizi yönettiği ve tekrar seçilmeleri durumunda Esenlerin sorunları, vatandaşların soyulması, arsaların birilerine peşkeşi asla bitmeyecek. Böyle bir meclis var olduğu müddetçe 15 Temmuz mahallesinde yaşanan olumsuzluklar, talan ve soygun devam edecek… Biz halkız, siz halk olamadınız ama biz halk adına herşeye rağmen yazacağiz…

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER MECLİSİ ESENLER’ BİHABER
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli