ESENLER KENT YILDIZ KENDİ İMKANLARI İLE ANTALYA’YA GİTTİ

ESENLER KENT YILDIZ KENDİ İMKANLARI İLE ANTALYA’YA GİTTİ

Esenler Kent Yıldız Spor Kulübü, Antalya’da 16-20 Mayıs 2024 tarihlerinde uluslararası futbol kulüplerinin 10-12-14 yaş kategorilerinin Dünya Çocuklar Kupası 2024 turnuvası için otobüsle yola çıktı.

Antalya Dünya Çocuklar Kupası (JWCA) 2024 turnuvasına davet edilen Esenler Kent Yıldız Spor Kulübü, 10-12-14 yaş grubu futbol takımıyla yola çıktı. Dün akşam Esenler 15 Temmuz parkında Kulüp Başkanı Cevdet Can, futbol antrenörü, futbolcu çocuklarımız ve veliler ’den oluşan 30 kişilik kafile otobüsle Antalya’ya hareket etti.

 Esenler Kent Yıldız Spor Kulübü Başkanı Cevdet Can:  Lig 34 geçmişte futbol oynamış futbolcularımızın yapmış olduğu ve çocuklarımızın gelişmesine, sosyalleşmesine yönelik 2024 Antalya Dünya Çocuklar Kupası'nın (JWCA) katılma davetini alarak böyle bir organizasyona çağırıldık. 

Bizler Kent Yıldız Spor Kulübü olarak böyle bir turnuvaya davet almış olmamızın ve katılmamızın gururunu yaşıyoruz. Bu organizasyonda Esenler belediyesinin bizlere hiçbir desteği olmamıştır. Turnuvaya gidiş ve gelişimizde tüm masrafları çocuklarımızın velileri ve kulübümüz karşılıyor. Bizlere sponsor olan ve araç tahsis yapan “MOPAR” firmasına teşekkür ediyoruz. Organizasyona 4 kıta ve 25 ülkeden yaklaşık 350 yerli ve yabancı takım davet edildi. Turnuvaya tek amatör takım olarak bizlerin davet edilmesi bizleri elbette gururlandırdı. Refik hocamızın bu turnuvaya katılmamızda emeğini yok sayamayız” dedi. 

Esenler Kent Yıldız Spor Kulübünde top oynayan 10-12-14 yaş grubu futbolcu çocukların aileleri Esenler Belediye Başkanına, Esenler’deki siyasi parti ilçe başkanlarına ve belediye meclis üyelerine yaptıkları sitemler şöyle.

“SİYASİLER, ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİN ÇALINMASINA, YOK EDİLMESİNE GÖZ YUMUYORLAR”

“Esenlerin bütçesini bizler oluşturuyoruz, vergi veren bizleriz ama verdiğimiz vergiler bize dönmüyor, bizim çocuklarımızın spor yaptıkları kulüplere gerekli destek yapılması gerekirken ithal bir takım olan Erokspora bizlerin paraları aktarılıyor. Bu hoyratlığın, böyle bir sorumsuzluğun hesabını soracak olan siyasi partilerin ilçe başkanları, yöneticileri, belediye meclis üyeleri bırakın hesap sormasını bu işin üstünü kapatmak için uğraşıyorlar.   

Siyasiler özellikle belediye meclis üyeleri birgün olsun spor kulüplerine gelip ne gibi sorunlarınız var, neye ihtiyacınız var diye sormamalarını kınıyoruz. Bakınız 3 gün sonra 19 Mayıs gençlik ve spor bayramı kutlamaları yapılacak, hani hep diyorlar geleceğimiz gençlere emanet, siyasiler maalesef emanete ihanet yapıyorlar, geleceğimiz olan gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğinin çalınmasına, yok edilmesine göz yumuyorlar, yapılan yanlışlara ortak oluyorlar” dediler.

 

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli