ESENLER KENT YILDIZ ANTALYA’DA FIRTINA OLDU...

ESENLER KENT YILDIZ ANTALYA’DA FIRTINA OLDU...

Esenler Kent Yıldız 10-12-14 yaş grubu futbol takımı, Başkanıyla, teknik heyetiyle, hocalarıyla ve futbolcularıyla,  engel tanımıyorlar, maddi zorlukları ve sağlanılmayan imkanlara rağmen başarıdan başarıya koşuyorlar.

İST/ Esenler ‘in yok sayılan, başarıları Belediye tarafından görülmeyen veya görülmek istenmeyen amatör spor kulüpleri adına Kentyıldız teknik heyeti ve Sporcuları anlamlı selamı başardıklarıyla Belediyeye ve Erokspora gönderdiler. “Kim ne anladıysa anladığı kadarıyla” 

Esenler Kentyıldız spor kulübü ve diğer spor kulüpleri, sporcu ordusuyla, teknik heyetleri ile takım çalıştıran hocaları ile imkansızlıkları, maddi sıkıntıları yendikleri gibi hakları olanları ellerinden alınıp- ithal bir kulübe peşkeş çekenlere Kentyıldız spor kulübünün Antalya’da kazandığı başarı en güzel cevap oldu.

Küçük rakamlarla büyük işler yapanlar bir tarafta, diğer tarafta büyük paralarla ve kamunun parasıyla büyük işler yapmış gibi görünenlerin yarıştığı spor arenasında Esenlerin gençlerine yararlı olanı, Esenlerin adını duyuranların Esenlerin amatörleri olduğunu gösteren ve kanıtlayan KENTYILDIZ SPOR KAFİLESİ, Antalya’da fırtına oldu, esti, gürledi…

 Antalya’da 16-20 Mayıs 2024 tarihlerinde uluslararası Dünya Çocuklar Kupası 2024 turnuvası katılan ve 5 gün süren organizasyonda Esenler Kentyıldız spor kafilesi dün gece yorgun argın ama kazandığı başarının mutluluğu ile Esenlere geldi. 

5 gün süren organizasyona 150’nin üzerinde takımın katıldığı 3 yaş grubunda mücadele eden ve Forma sponsor Fns makinanın üstlendiğiğ Esenler Kentyıldız spor kulübü U 9’da beşinci, U 10’da dördüncü, U 12’de altıncı olarak başarılı sonuçla turnuvanın fırtınası oldu, Esenlerin ise gururu olarak isminden söz ettirdi. 

Esenler Belediyesinin yapacağını MAPAR yaptı, Esenlerin bu güzide kulübüne sponsor oldu, Belediyenin yapmadığı maddi desteği kulüp yöneticileri ve futbolcuların aileleri yaptı. MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in sponsorluğuyla Antalya’ya giden Esenler Kentyıldız Avrupa’nın dev takımlarına kafa tuttu. Turnuvada Real Madrid, Porto ve Karabağ gibi Şampiyonlar Ligi’nin gediklisi takımların alt yaş takımlarına karşı ezilmeden mücadele eden Esenler Kentyıldız futboluyla da büyük övgü topladı. 

Bakalım Esenler Belediyesinin beslemesi ve ithali olan Erokspora Esenler meclisinde methiyeler dizenler bu başarıyı kıskanacaklar mı? 

Fotoğraflar: İstanbulamatör.com

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER YILDIZ ANTALYA’ FIRTINA ...
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli