ESENLER KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI GİYİMKENTTE ÇADIR AÇTI!

ESENLER KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI GİYİMKENTTE ÇADIR AÇTI!

Esenler Belediyesi ile Geyimkent işbirliğinde düzenlenen indirimli Alışveriş ve Moda Festivali çadırı açıldı. Açılış  kurdalasını  Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı ve Belediye Başkanı Göksu, birlikte kestiler.

3 bin işyerinin olduğu giyimkentte, Giyimkent ve Zyfest’in ortaklaşa düzenlediği İndirimli Alışveriş ve Moda Festivali, 26 Eylül 2024 Perşembe günü saat 10.00’da müşterilerine kapılarını açtı. Açılışa Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AKP İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, MHP İlçe başkanı Alican Erdoğan, AKP ve MHP Belediye meclis üyelerinin yanı sıra Giyimkent yöneticileri ile meraklı vatandaşlar katıldılar.

GİYİMKENT Festivalin açılış töreninde konuşan Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı: Uzun bir süredir emek verilerek hazırlanan bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İstanbul hazır giyimde olduğu gibi, konfeksiyonda da yalnızca ülkemizin değil, Dünya’nın en bilinen marka olma şehri yolunda devam ediyor. Ülkemiz bu alanlarda Dünya’da ilk 7 ülke arasında yer alıyor. Bu alanlarda çok çitti potansiyel barındırıyoruz. Yetmez bizler bunu daha ileriye taşımak gibi bir vazifemiz ve sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz. Giyimkent kurulduğu günden bugüne 3 bin firmayı bünyesinde barındırdığı gibi tam bir kapasiteyle faaliyetlerini yapıyor. Burada üretim var, Dünyanın değişik ülkelerine ürünler gönderiyoruz. Benim dileğim her bir firmamızın marka olması ve kendi ürettiklerini kendi etiketleri ile dünya pazarlarında satması durumuna gelmeleri olacaktır. Bu etkinliğim başarılı olmasını ve devam etmesini, tüm üreticilerimize başarılı olmalarını diliyorum” dedi. 

“TEKSTİLKENT VE GİYİMKENT YÖNETENLERİ VİZYONSUZ!”

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hayatımızda bir işe başlarız, zaman zaman zamanın ruhuna uygun olarak mekanınız ruhuma uygun olarak işlerimizde tadilata gideriz, revizyona gideriz. Çünkü önemli olan bu hayatta kullandığınız nefesi en verimli şekilde kullanmaktır” dedi ve Giyimkent’e ve Tekstilkent'e Benim tavsiyem burada bir vizyon değişikliğine gitmeniz gerekir” diyerek TEKSTİLKENT ve GİYİMKENT yönetenlerini vizyonsuz olarak işaret etti. 

Başkan Göksu: Kaymakamımınız burada belediye olarak biz buradayız ve sizlere her türlü desteği sunmaya hazırız. Zeynep Hanım'ın söylediği gibi bir iki Sokağı değil her yeri alışveriş alanını yapın bizde belediye olarak sizlere her türlü imkanı sunalım. Çünkü buradan daha güzel bir lokasyon alanı olan yerimiz yok. Bakınız; Dünya’da en büyük Autoart merkezlerinden bir tanesinin toplam oturumu 150.000 M2, yıllık cirosu ise 25 milyon dolar Sizin buradaki yeriniz 500 bin m2

Kıymetli bir hazinenin içerisinde olan bu yerimizi çok rahat bir şekilde insanımızın hizmetine sunmalıyız. Bu bir başlangıç umarım bu başlangıç seri olarak devam eter” dedi.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli