ESENLER KAYMAKAMI SÜLEYMAN ÖZÇAKICI, SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

ESENLER KAYMAKAMI SÜLEYMAN ÖZÇAKICI, SİYASİ PARTİ BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, bugüne kadar gerçekleşmeyen ve Esenler’deki siyasi partilerin alışık olmadığı bir ilki gerçekleştirmesi siyasi parti ilçe başkanlarını mutlu etti.

Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Esenler’de ’de göreve başlamasıyla birlikte her gün bir yerde ve değişik mekanlarda vatandaşları ziyaret etmesi halkta memnuniyet yaratıyor. Aslında Esenler halkının alışık olmadığı ve siyasilerin bu durum karşısında bir anlık şaşkınlık yaşamasına karşılık söyledikleri tek söz “Hasretle ve özlemle beklediğimiz devlet adamlığı işte bu” 

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıc’nın, ziyaret ettiği siyasilerden İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Kara, “sayın kaymakamımızın ilçemize ve ilçede siyaset yapan partilerimizin ilçe başkanlıklarına yapmış olduğu ziyaret bizlere moral oldu. Kaymakamımız gerçekten tam bir devlet adamı, kendilerine partim adına teşekkür ederim" dedi. 

Geleçek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Bizim özlemle beklediğimiz bir devlet adamı böyle olmalı. Kimseyi ayrıştırmadan, eşit yurttaşlık anlayışı ile tarafımıza yaklaşan bir kaymakamın ilçemizde görev yapması siyasi partilerin ve esenler halkının şansıdır. Biz böyle davranan kaymakamlara hasret kalmıştık. Sayın Kaymakamımızın bu anlamlı ziyareti bizim moralimizi yükseltti. Bugün inanın hiç alışık olmadığımız bir durumla karşılaştık. Artık bizimle karşılıklı çay içen, sorunlarımızı dinleyen, Esenlerin sorunlarını dinleyen bir Kaymakamımız var ” dedi. 

 

 

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli