ESENLER KAYMAKAMI SÜLEYMAN ÖZÇAKICI, 19 MAYISI EĞİTİMCİLERLE KUTLADI

ESENLER KAYMAKAMI SÜLEYMAN ÖZÇAKICI, 19 MAYISI EĞİTİMCİLERLE KUTLADI

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Belediye Başkanlığı, siyasi partiler ve Garnizon komutanlığı yukarıdan gelen talimatla ne yazık ki “19 Mayısın gençlik ve spor bayramı” kutlamasında çelenk sunumunda bulunamadılar.

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ulusal Kurtuluş Mücadelesini 19 Mayıs 1919’da Samsuna ayak bastığı günün başladığı 1919’un 105. Yılında meydana kurulan sahneden okunan türkülerle, yöresel oyunlarla kutlandığı etkinliğe katıldı.

Esenler cumhuriyet meydanında gerçekleşen kutlama etkinliğine Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, ilçe emniyet müdürü Muhammet Ahmet Katipoğlu, Esenler Belediye Başkan yardımcısı Ömer Çetinkaya, MHP İlçe başkanı hakan Özel, İYİ parti ilçe başkanı Hakan Turan ve Okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri katıldılar. 

Haftalarca hazırlık yapan Okul müdürleri ve öğretmenler, 19 Mayısın gençlik ve spor bayramı kutlama etkinliğinde tam not alarak vatandaşlar tarafından alkış aldılar. Öğrencilerin folklor gösterisi, öğretmenlerin söyledikleri türküleri 19 Mayısın gençlik ve spor bayramı kutlamalarına renk kattılar. 

Etkinlikte resim ve bazı dallarda başarılı olan öğrencilere hediyeler verildi, kaymakam Özcakıcı hem hediye verdi hem de etkinliğe kusursuz hazırlanan okul müdürlerini, öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velilerini tebrik etti.

 

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli