ESENLER KARARLI… OYLAR TİP’E

ESENLER KARARLI… OYLAR TİP’E

TİP Seçimlerin en idealist partisi, hazineden tek kuruş almadan çalışıyorlar. Çalışanları emek esaslı, solun evrensel ilkelerinden nasiplenmiş gerçek halk çocukları, TİP; tüm yurtta olduğu gibi Esenler’de de halkın gönlünde.

Türkiye İşçi Partisinin Esenler Cumhuriyet Meydanında kurduğu stanttan “ Lale devri nasıl bittiyse Sülale Devride Bitecek- Hepiniz Yargılanacaksınız”  sesi yankılanırken etrafta bulunanların alkışları yükseliyor. TİP Esenlere renk getirdi, TİP Seçim çalışmalarına heyecan katmaya devam ediyor. 

SOKAĞA MİKROFON UZATTIK, TEPKİLERLE SEVGİLER BÖYLE…

Bugüne kadar sağdan soldan değişik partiler oy verenler, ilk defa oy kullanacakların büyük bölümü bu sefer Türkiye İşçi Partisine oy verecekleri söylediler. Sorduk… Neden TİP? 

“Türkiye İşçi Partisi, tepeden inmeci anlayışa karşı, diktatörlüğü, saray düzenini yıkacak, halkın geleceğine ipotek koyanlara hesap soracak tek parti olduğu için oyumuz TİP’e. 

“21 yıldır ülkemiz tek adamın ağzından çıkan sözleri emir telaki edinildiği bu düzenin sonlanmasını istiyoruz. Sadullah Erginleri savunanlara, listelerine yazanlara bizden oy yok! Bizler tek adamın yönetimine, tek adama ve onun yönetimlerinde hizmetkarlık yapanlara karşıyız, özgürlüklerin önüne konulan barikatları sol bir parti ile yıkacağımıza inandığımız için oyumuz TİP’e” 

“Biz halkız vereceğimiz oyla, birleşeceğim yolun sol olduğunu ve solun aydınlık yarınlarımız olacağını bilerek oyumuz bu sefer solun yıldızı TİP’e kazanan ise biz olacağız. Sol bir iktidar ezilen yok sayılan, düşmanlaştırılan halkımızın barışı olacak, kaybeden ise onlar olacak. Hedefi İşçi sınıfının iktidarı ve sosyalizm olan, düşüncesi emek sınıfından yana olanlara oy vermezsek namerdiz. Oyumuz bu sefer Türkiye İşçi Partisine”

 Sokağın sesine kulakları tıkalı olanlar, çareyi halkı ezenlerde arayanların ittifakına karşı birleşmenin zamanıdır. Halkların kardeşliği diyemeyenler birlik ve beraberliği sağlayamaz, onlar ayrıştırır, onlar barış değil kan ve gözyaşı olurlar. Onlar yargılanacak olanların vekilliğinin önünü kesmek için, hesap vermeleri için oyumuz elbette TİP’e”

“Bizim görüşümüz ve yolumuz açık ve net, Tayyip Erdoğan’a ve bu düzenin yanlışlarına duruş sergileyen emeğin, emekçinin partisi yanı bizim opartimiz TİP’e oy vereceğiz. TİP meclise, hırsızlar, yolsuzluk yapanlar, halkını kandıranlar kapı dışarı” 

Emeğin hakkını, alın terinin hakkını Türkiye işçi partisi savunuyor, yoksulluk için olan halkımızın kurtuluşu TİP’in iktidarında sonlanacağına inanıyorum, güveniyorum bu nedenlerden dolayı benim oyum TİP’e. TİP Halkın sesi emeğin emekçinin dostu, solun ve devrimin adresidir. Bu nedenle halkımızın yapacağı en hayırlı iş, en hayırlı yol Türkiye İşçi Partisi’ne oy vermektir. BENİM OYUM TİP’E” söylemler bununla bitmiyor, söylemler uzadıkça ittifaklara, helalleşmeye, yargılanacakların vekil yapılmasına sitemler gırla gidiyor…



Anahtar Kelimeler: ESENLER KARARLI… OYLAR
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli